G

Yüzbaşı
31 Ekim 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
72 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
G
5 yıl
Maks 85.000₺ bütçe, C sınıf HB araç önerisi alabilir miyim ?
Merhaba değerli forum üyeleri,

2014 ve üzeri, maksimum 60.000 KM yapmış dizel otomatik veya az yakan benzinli otomatik bir C sınıf HB bakıyorum.

2.el piyasası malum, o kritelerde boş paket ağır hasarlı Leon veya ağır hasarlu Touch Paket Megane bulabiliyorum.

Ağır hasar vs olan bir araç almak istemiyorum. Bu sebeple 1.6 blue-hdi eat6 şanzıman C4 Comfort Plus veya 1.0-1.2 TSI dsg şanzıman Rapid Spaceback Style Paket bulabildim.

Marka kavgasına dönüştürmeden bana yardımcı olmak ister misiniz ? Çok kararsızım ve uzman görüşü almak istiyorum sizlerden.

Cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Edit: E-HDi değil Blue Hdi olacaktı yanlış yazmışım. Tüplü araç düşünmüyorum.
G
6 yıl
Askerlik Muafiyet İşlemleri 2018 ( Devlet Hastaneleri)
Merhaba Arkadaşlar,

askerlik muafiyeti ile ilgili internetteki bilgiler çok tutarsız ve net olmadığı için geçtiğimiz ay muafiyet alan birisi olarak süreçleri doğru ve eksiksiz olarak özetlemeye çalışacağım. Okuyan arkadaşlara faydalı olur umarım.

Biliyorsunuzki askeri hastaneler kapatıldı, artık muafiyet işlemleri yetkili devlet hastaneleri tarafından yürütülüyor. (PDF'i yükleyemedim, Google'a TSK Sağlık Raporu vermeye yetkili hastaneler yazarsanız çıkıyor)

Öncelikle askerlik şubesine gidip eğer tecilliyseniz, erken sevk istemeniz gerekiyor. Tecil 1 günde bozuluyor ve bozulduktan sonra da erken sevk istiyorum diyerek er/yedek subay adayı oluyorsunuz. Teciliniz yoksa veya bitmişse bozdurma yapmadan devam ediyorsunuz. Sevk esnasında hastaneye sevk istiyorum diyorsunuz ve Askerlik Şube sizi Aile Hekimi'ne sevk ediyor. Bu aşamada istenen belge sadece kimlik fotokopisi ve mezuniyet belgesi. İnternet'te yazan dilekçeyi askerlik şube size veriyor, onun haricinde 20 adet fotoğraf ikametgah gibi saçma sapan yazan şeyler gerçek dışıdır. Askerlik şube webcam ile fotoğrafınızı çekiyor ve belgeye ekliyor. Hastane de benzer şekilde webcam ile çekiyor, iki tarafta da fotoğraf ihtiyacı yok.

Askerlik şubesinden aldığınız hastane sevk kağıdı, önce aile hekimi, ardından hastane'nin Sağlık Kurulu'na çıkması uygundur alanlarının imzalanması gereken bir belge. Aile hekimine gittiğinizde konudan bihaber birisine denk gelebilirsiniz, bana bu kağıtla değil elektronik ortamdan gelmeli diyip şubeye geri yolladı. Şube ise öyle bir şey yok dedi ve aile hekimine tekrar gittiğimde o da yandaki doktoru çağırdı ve sen bilirsin hastane bunu kabul etmeyecek diyerek zorla imzaladı. İmzalarken hastaneye sevki uygundur yazıp imza ve kaşe yapması gerekiyor.

Ardından bana yakın olan Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastane'sine gittim. Sağlık kurulunu buldum ve hastalığımı söyledim. Onlar bana öncelikli sıra verdiler ve onunla direk doktora gittim. Doktor muayene etti ve şubenin verdiği kağıda Sağlık Kurulu'na çıkması uygundur yazıp, sağlık kurulunun da kendisine elektronik ortamda ilettiği dosyaya hastalık kodunu ve muafiyet kararını yazıp beni yolladı. Muafiyet kararını doktor kurulda öğrenirsin diye söylemedi. Doktor'un karar yazması gerekiyor arkadaşlar, benimki unutmuştu git-gel yapıp yazdırdım. Kararda elverişlidir, 1 yıl erteleme veya elverişli değildir şeklinde kodu olan yazılar.

Sağlık kurulu Ümraniye EAH'de haftada 2 kere Salı ve Perşembe günleri, diğer hastaneler de benzerdir muhtemelen. En yakın olan güne Sağlık Kurulu randevusu verdiler. Sağlık kurulu sadece askerlik muafiyeti değil, engelli/özürü raporu, silah ruhsatı, ehliyet belgesi, işe giriş belgesi vs.de verdiğinden uzun kuyruk olan bir kargaşa. Herkese aynı saatte randevu veriliyor, kurul kendi belirlediği sırayla sizi çağırıyor. İçeri girmeniz ve çıkmanız 30 saniye sürmüyor, doktorun kararı ne ise onu uyguluyorlar. Sadece sizi kanlı canlı görmek istiyorlar, içeri girip kimliğinizi veriyorsunuz ve tamam çıkabilirsin diyip çıkarıyorlar.

Kurul kararı size aynı gün veriliyor, kapalı zarfta alıyorsunuz ve şubede memurun açması gerekiyor. Sakın zarfı açmayın!.

Kapalı zarfı şubeye götürüyorsunuz, yazan karara göre size şube muafiyet belgesini hazırlayıp veriyor. Hastaneden gelen raporun kopyasını rica ettim, şubedeki memur bana da verdi. Raporda Askerlik için elverişli değildir yazısı ve hastalık kodum mevcuttu. Bu geçici rapordur, aslı tamamlandıktan sonra size gönderilecektir yazıyordu. Onun da süreci şöyleymiş, hastane detaylı raporu hazırlayıp şubeye gönderiyor, o da sizin kayıtlı olduğunuz askerlik şubesine iletiyor onlar da inceleyip onay verdikten sonra 6-12 Ay içerisinde muafiyetiniz tamamen sisteme yansımış oluyor. Bu esnada askerlik şubede raporun bir kopyasının da size iletilmesi gerekiyor, hangi adrese gönderilsin diye soruyor. Ben E-Devlet'te yazan ikametgah adresimi tercih ettim.

Benim aynı gün e-devlet'e muafiyetim yansıdı ancak muafiyet nedenim "Onay Bekliyor - Askerliğe Elverişli Değildir" yazıyordu. Muhtemelen 6-12 ay içerisinde rapor asılları ve onayları tamamlandıktan sonra onay bekliyor kısmı kalkacak ve muaftır yazacak.

Ben orta derece aort kapak yetersizliğinden muafiyet aldım, kalp hastaları için ilgili madde yetmezlik oluşturmamış kalp kapakçık sorunları askerliğe elverişlidir şeklindeydi. Ters mantıkta da yetersizlik oluşturan kalp elverişli değildir düşüncesiyle muafiyet verdiler. Maalesef bu yasada doktorlar ve askerler bir araya gelmiş, açık olmayan ve anlaşılması güç maddeler eklemişler. Merak ettiğiniz bir konu varsa da yetkili hastanelerden size yakın olanına gidip, doktordan randevu alarak muaf olur muyum diye sormanızı tavsiye ederim.

Umarım okuyanlar için faydası olur.

Edit: Lütfen özelden şu hastalığım var muaf mıyım gibi sorular yöneltmeyin, doktor değilim amacım sadece süreçleri düzgünce yazıp benim gibi google'da kaybolmadan işlemlerinizi hızla yapabilmeniz.
G
6 yıl
50.000 km de sekman kırıp motoru açılan Clio 4 1.2 Turbo ve Yağ Eksiltme sorunu
Merhaba arkadaşlar 2013 Clio 1.2 Turbo Icon sahibiyim. Aracı 2.el olarak aldım, bakımları düzgün yapılmış bir araçtı aldığımda. Aldıktan sonra ben de gözüm gibi baktım.

İlk sorunum yağ eksiltme olarak başladı, Kasım ayında aracı aldığımda servise götürdüm yağ seviyesi tamamlandı. Ardından şubat ayında motor yağ uyarısı verdi ve özel servise götürdüm. Onlar da mevcut yağı boşalttılar, 1 litre yağ çıkmadı bile ve orjinal elf 5-40 yağ ile tekrar doldurdular. Bazen servislerde hava kalır makinede, ondandır muhtemelen dediler. Çünkü ne yağ yakıyor ne de akıtıyordu. En son Haziran ortasında tekrar yağ uyarısı verdi ve yine 1 litre yağ kalmıştı. Tekrar doldurdum ve servise götürdüm. Kayıt açıldı ve inceleme başladı.

Daha 500 km olmamışken, Çanakkale’de otoyolda giderken araç bir anda titremeye başladı ve motor ışığını yaktı. Hemen kenara çektim ve bir süre bekledim. Ardından motoru tekrar çalıştırdım ve devam edeyim dedim. Araç gaz yememeye ve yokuşu çıkamamaya başlayınca kenara çektim ve çekici ile İstanbul’a getirdim.

Enjeksiyon arızası herhalde derken, dün servis aradı ve 4 numaralı silindir çalışmıyor bujisini de eritmiş muhtemelen sekman kırdı 10.000₺ ye kendini hazırla dedi. Şuan aracın motoru açılıyor ve çıkacak masraf daha kredisini bile bitirmediğim için beni bitirdi.

Bunu buraya hem akıl verecek birisi varsa akıl almak hem de 1.2 turbo motorlu araç almak isteyen varsa çektiklerimi görsün diye yazıyorum.

Bakalım Renault 5 yaş 52.000 km’deki bu aracın arkasında duracak mı ?
G
10 yıl
Cevap: 2012 Yeni Hyundai İ30 Klübü
silinsin
G
11 yıl
2008 benzinli C4 için IST/Avrupa sağlam mekanik/elektronik usta tavsiyesi
Arkadaşlar LPG'li 2008 model Otomatik vites C4 sahibiyim. Araçla alakalı bazı şikayetlerim var ve güvenilir bir usta arıyorum. Arac 68.000 km ve ben yeni yeni öğreniyorum, sorularım çok saçma gelebilir yardım edenlere şimdiden teşekkürler. Sorunlarıma gelecek olursak;

-Araç ilk çalıştırmada dizel gibi ses yapmaya başladı, muhtemelen trigerin olduğu yerden geliyor ve bilyelerde sorun var.
-Araç çok yakıyor, 1000 km yolculuk yaptım IST/Çanakkale ortalama hızım 53 km/h (şehiriçi de kullanıldı anlaşıldığı gibi) ve yakıt değeri 9.9 lt/100 km
-Araç yokuşlarda boğuluyor, LPG olmasından dolayı olsa da kafama takılan şu. Aracta gazı sonuna kadar köklesem de tepki vermiyor, 2.vites 30 km/h hızla dik bir yokuştan çıkarken vitesi 1.vitese geçiremiyorum, gaza sonuna kadar bassamda bir şey değişmiyor.
-Direksiyon ile alakalı da sorunum var, elektrik motorunda arıza var sanırım ve direksiyon bir çalıştırmada sert birinde yumuşak olarak kafasına göre çalışıyor ve yüksek hızlarda sanki araç kayıyor gibi bir his oluşuyor ayrıca. Bugün farkettim, sanki direksiyon boşluğu gibi geldi


Aynı model araç kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum, siz hangi servise gidersiniz, yukarıdaki sorunlar hakkında bilginiz var mı.
G
11 yıl
Windows Phone Cihazlara Pil Kalibrasyonu
Windows Phone Cihazlara Pil Kalibrasyonu Nasıl Yapılır?

Windows Phone işletim sistemi sistem kaynaklarını har vurup harman savurmadığından hali hazırda cihazlarımız maksimum kullanımda bile akşamı ediyor bir şekilde. Fakat yanlış sarj edilmeler ve zamanla bataryanın yıpranmasından dolayı kalibre edilmesi gerekiyor. Bu bütün mobil cihazlarda ara sıra yapılması gereken bir işlem.



WPCentral Forumlarından topladığım nacizane bilgilere dayanarak kalibrasyon ayarlarından ve ayrıca ömrü uzatan tavsiyelerden bahsedeceğim.


Öncelikle şu uygulamalar veya muadilleri telefonumuzda olmalı


a) ‘Battery Status’ (“Tomaz Wisniewski”): En az güç tüketen batarya durumu bildiren uygulama.
b) ConnectivityShortcuts ( “OU Dev.”)

veya bu iki program ve daha fazlasını içeren Insider uygulaması

Tavsiyeler


1. Parlaklık: Ayarlardan parlaklık ayarını “orta” olarak seçin
1.a Tema renklerinin açık renk olması da pilin ömrünü azaltıcaktır, koyu renkler seçebilirsiniz

2. NFC. Kapalı konumda bulundurmayı unutmayın, eğer açıksa şarjı öldürüyor. Kapattıktan sonra reboot etmeyi unutmayın.
3. Konum: GPS + Glonass = İhtiyacınız olmuyorsa eğer sık sık, kullanacağınız zaman açın
4. Bluetooth: Kullanmıyorsanız daima kapalı olsun.
5. Wifi: Eğer ki bulunduğumuz ortamda Wi-fi ağı yok ise, kapalı konuma getirin.
5.a Ayarlar -> Wifi -> İleri Düzey: Yeni ağ bulunduğunda beni uyar ve wifi bağlantıları hakkında bilgi gönder ayarlarını kapatın.

6. 2G/3G: Eğer ki hareket halindeyseniz ve telefonla işiniz yoksa 2G ile devam edin. Malum ülkemizde 3G ağı hala çok sağlıklı değil. Sabit dururken iyi çeksede hareket halinde kopmalar yaşanıyor. Hayat Turkcell reklamlarındaki gibi değil ne yazık ki

7. Batarya koruma seçeneğini pasif hale getirin.
8. Sms ve konuşmaların SkyDrive’a kaydedilmesi ayarını kapatın, bu çoğu kişi için gereksiz bir özellik. Boş yere internet bağlantısını kullanıyor.

9. Ayarlar kısmına gelin ekranı sağa veya sola çekip diğer ekrana geçin.
9.a Oyunlar: Oyun isteklerini eşitle seçeneğini pasif hale getirin.
9.b Müzik + Videolar ” Xbox Music’e bağlan ” ve “Xbox Music bulut koleksiyonu” ayarlarını pasif hale getirin. XBox müzik zaten ülkemizde aktif değil ve bu bağlantı denemelerine hiç gerek yok.

9.c Arkaplan görevleri: Bu kısımdaki uygulamalardan işimize yaramayanları siliyoruz, maksimum 4 uygulama olmasına dikkat ediyoruz.

10. Dikkatli telefon(HTC): Ayarlardan kullanmadığınız özellikleri pasif hale geitirin, pili fazlaca tükettiğinden bahsediliyor.
11. HTC uygulamasını kullanıyorsanız, kava durumu uygulamasından ve hisselerden işinize yaramayanları kaldırın.

Kalibrasyon Adımları


1.3G’ye geçin

2.Ayarlar->Kilit Ekranı: Şifreli korumayı kaldırın ve ayrıca bekleme süresini maksimum yapın.

3.Parlaklık: Maksimum olarak seçin

4.Batarya koruma modunu pasif hale getirin.

5.Batarya %10 seviyesine gelene kadar oyun oynayın, internette takılın.

6.2G’ye geçip ardından internet bağlantısını tamamen kapatın. Telefon sadece çağrı alıp verecek moda gelsin yani.

7.Wi-Fi ağına geçin ve %5 olana kadar internet vs takılın.

8.Uçak modunu aktif hale getirin.

9.Telefonun ekranı maksimum parlaklıkta ve zaman aşımı olmadan şarjı bitene kadar ekran açık beklesin.

10. Şarjı bitip kapanınca, telefonu sarja takın. Telefon açıldıktan sonra Parlaklık ayarını Orta olarak seçin. Zaman aşımı süresini eski değeri neyse ona çevirin.

11. Ekranı kilitleyin, yani kapatın ve o şekilde %100 şarj olana kadar bekleyin. Şarj olur olmaz telefonu şarjdan alın.

12. Telefonu eskiden nasıl kullanıyorsanız tekrar o hale getirin.

Bu adımlardan sonra cihazınızdaki farkı hissedeceksiniz, kalibre olmuş batarya ile daha uzun pil ömrü :)

Önemli not: Cihazını yeni alanlar 20-30 günlük kullanıcılar için bu işlemlere gerek yok, tavsiye edilmiyor. Zaten pil daha yeni kalibrasyona gerek yok.
G
11 yıl
Nokia, HTC, Samsung exclusive uygulamalar artık herkesin ;)
Arkadaşlar xda-developers forumlarından alıntı yaparak haberi paylaşıyorum.

https://www.dropbox.com/s/3m4q04ihyxokuyy/Nokia%20Portal.zip

1.Yukarıdaki linke tıklayıp ekteki dosyayı indirdikten sonra setup.exe'yi çalıştırın.
2.Açılacak programdaki yönergeleri izleyin. Program sizin adınıza gereken her şeyi yapıyor, gerekli komutları oluşturuyor ve gerekli programları eğer bilgisayarınızda yoksa yüklüyor.

HTC cihazımda şu an Here Drive+, Nokia Cinemagraph, Nokia Creative Studio ve Samsung'un fotoğraf düzenleme uygulamalarını yükledim. Nokia Müzik uygulaması ise çözünürlük uyumsuzluğundan dolayı yüklenemedi. Forum da bununda çözülebileceği fakat yükleme sorunları olacağından bahsediliyor.

Takıldığınız bir şey olursa sorabilirsiniz, herkese kolay gelsin

Programın kullanımı kısaca anlatmak gerekirse. Uygulamayı yükledikten sonra karşınıza ekteki ekran gelecek.
Buradan adımları sırasıyla uygulamamız gerekiyor. Örnek ekran çıktısı HTC üzerine Nokia Exclusive uygulamaları kurmak içindir.

< Resime gitmek için tıklayın >

*İlk 5 adım çok basit adımlar. Kendi telefon markamızı ve indirmek istediğimiz firmanın bilgisini giriyoruz. Fiddler2 programını yüklüyoruz hile için ki uygulama üzerinde install ve launch dememiz yeterli o her şeyi halledecek. İlk 5 adım bilgisayar üzerinde yapılacak adımlardı. 6.adımdan itibaren bütün işleri telefon üzerinde yapacağız.


*6. adım ve sonrasında resimli anlatım var program içinde. Nasıl yapılacağı anlatılmış.

*Burada kilit nokta. 11-12-13.adımlar. Proxy aktifken mağazaya girip Here veya Nokia diye arama yapıp uygulamayı buluyoruz veya QR kodu taratarak da gidilebilir. Programı yükle ekranına geldiğimizde Proxy'i kapatıp ondan sonra "Yükle" tuşuna basmamız gerekiyor.
Uygulama kurulduktan sonra Proxy'i açabilir ve diğer uygulamaları arayıp bulduktan sonra yine yükleme adımında proxy'i kapatmalısınız.
G
11 yıl
Win8 Mavi ekran! System_Service_Exception(ndis.sys) hatası
Arkadaşlar Asus S400ca ultrabook'um da 1 aydır bu hatayı alıyorum. Network kartı ile alakalı bir hata olduğunu araştırmalarım sonucu buldum ve ethernet driver'ını güncelledim. (Wi-fi üzerinden internete çıkıyorum). Ardından BIOS'u da güncelledim ve ayrıca Intel AutoUpdate programı ile chipset driverlarını da güncelledim. Sorun hala devam ediyor, benzer bir sorunla karşılaşanlar veya nasıl çözeceğimi bilenler var mı ? Format atamıyorum, çünkü bilgisayarda bitirme projemi yapmaktayım ve onun için yüklediğim bir ton program ve dosyalarım var.

https://store.donanimhaber.com/4b/19/3c/4b193cf97c5b2791dea9f9a53b07d588.jpg

https://store.donanimhaber.com/37/d9/6a/37d96a80e2d9fbe3ecf5f6b5751ffd65.jpg
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
G
11 yıl
Sony MDR-V55 **Extra BASS \u0026 DJ Style Headphone ** inceleme #Ritmi sokağa taşıyın#
MDR-V55

Ritmi müzik setinden sokağa taşıyın


< Resime gitmek için tıklayın >

40 mm sürücüyü, neodimyum mıknatıslı, 1,2 m kablolu katlanır kulaklık

Katlanır tasarımıyla her yere yanınızda götürün
Neodimyum sürücü sayesinde net, dinamik ses
Kapalı kulaklık yapısıyla minimum arka plan gürültüsü

Özellikler MDR-V55

DJ'lik yaparken tarzınızı yansıtın - Dört renk seçeneğiyle sunulan bu şık, eğimli kulaklık, DJ setinize tarzınızı yansıtan bir katkı yapacak
Taşıması ve saklaması kolay - Katlanır tasarımı sayesinde kolayca saklayabilirsiniz; müzik dinlemediğiniz zamanlarda tek yapmanız gereken katlayıp çantanıza koymak
Hiçbir ritmi kaçırmayın - Ters çevrilebilir kulaklık başlığı ve tek taraflı 1,2 m kablo, DJ'lik yaparken tek kulaklıktan müzik dinlemenize olanak sağlar
Tüm dikkatleri ritme çevirin - Gürültü yalıtımlı, kapalı kulaklık sayesinde şarkılara hassas ayar ve miksleme yapabilirsiniz
Bası açarken, tiz seslerin gücünü duyun - 40 mm neodimyum sürücüyle zengin basların ve 25.000 Hz'e kadar frekans aralığıyla güçlü tizlerin keyfini yaşayın
Müziği en ince detayına kadar duyun - Ses düzeyi ne olursa olsun, 1000 mW'a kadar yüksek güç girişi ve hassas 105 db/mW ses gücüyle, kalabalık kulüplerde müziği en ince detayına kadar duyun
Müzik dinleme konforu - Müzik setinin başında veya yolda, geniş kafa bandı ve yastıklı kulaklık başlıklarıyla müziği konforlu bir şekilde dinleyin

Fotoğraflar:

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >


İnceleme:

Kulaklığı bugün Sony Center Cevahir mağazasından 179 TL'ye satın aldım. Kulaklığın kırmızı ve beyaz kablolu modelleri de var. Ben almadan önce epey bir araştırma yaptım ama TR sitelerinde kayda değer bir inceleme yoktu maalesef ve yurtdışı sitelerine güvenerek ürünü aldım. Bazı konularda arkadaşların bu kulaklığı sorduğunu görüyordum, istedikleri zaman mesajdan ulaşablirler. Almadan önce merak edilenleri cevaplarım elimden geldiğince ve çok pahalı olmasa da beklentilere uymama durumunu inceleriz.

Öncelikle bundan önce kullandığım kulaklık ATH-CKS90 idi, kendisi bugüne kadar en sağlan basları aldığım ve hiç duymadığım enstrümanları duyduğum bir kulaklık oldu. Bu kulaklıktan o yüzden çok beklentim yoktu ama, şarkıları yeniden keşfedeceğim hiç aklıma gelmemişti. Ses çok berrak ve net, arkadaki sesler muhteşem basa rağmen boğulmuyor. Bas ise düşük ses de daha tok çıkıyor, içten içten bası hissediyorsunuz. CKS90 kıyasla bas-tiz-mid olarak kesinlikle önde bir kulaklık. David Guetta 320 kpbs müzikleri beats amfili telefonumdan dinlerken gerçekten dünyadan koptum. Teknosa da bundan önceki telefonumla Beats SOlo HD yi denemiştim ve o zaman ki kulaklığım cx300'ün yanında bana hayal kırıklığı yaşatmıştı. En kısa zamanda tekrar teknosa'ya gidip, iki kulaklığı da farklı müziklerde ve farklı tonlarda dinleyip test edeceğim. Onlar da ayriyeten burada olacaklar.

Neden kulakiçi kulaklık ile bunu karşılıştırıyosun diye düşünenler olacaktır, bundan önce bu kalitede bir kulaküstü kulaklık kullanmadım sennheiser cx300, cks90 vs gibi hep kulakiçi kulaklıklar kullandım.

Alırken tereddüt ettiğim noktalardan biri sesi dışarıya vermesiydi, telefonumdan dinlerken ses 18/30 u geçmeye başladıkça dışarı vermeye başlıyor ama rahatsız edici şekilde değil ama 25/30 dan sonra ise hoparlör görevi görüyor

Sony çok şık bir ürün yapmış hakkını vermek lazım, kablonun tek taraftan çıkıyor olması ve düz kablo olması, kablo ile aynı renkte bir parçanın kulaklığı çervelemesi ile oluşan ikonik bir tasarım ve kullanılan renkler gerçekten şık bir ürünü ortaya çıkarmış. Yastıkları ise oldukça rahat ve baya yumuşaklar.

Üyelerin isteklerine göre fotoğraf video veya başka incelemelerde yapabilirim.
G
11 yıl
Asus S400CA Incredible Touch Ultrabook™ Ana Konu



ASUS VivoBook yeni işletim sisteminin en iyi şekilde, tüm müşteri mutluluğu yönlerini ve çerçevesiz dokunmatik paneller, Windows 8 deneyimlerini genişletir.

Şık Hareketlilik
ASUS tasarımcıları ASUS VivoBook şık taşınabilirlik vurgulayarak Windows 8 yetenek ve eğlenceli vitrine farklı bir görünüm verdi. Dokulu metal işlenmiş yüzeyler ve ergonomik bir kenar tasarımı yeni, yüksek mobilite sezgisel işlem dinamik yapısı uyan, dikkat çekiyor. Ultra hafif ve ekstra ince olan ASUS VivoBook kolay elde yapmak çok başarılıdır!
Güç duyun
ASUS SonicMaster kadar rekabet outshining, kendi sınıfında en iyi ses deneyimi sağlamak için büyük hoparlör ve odacıklar sayesinde daha güçlü bir ses ve zengin bas tonları için Dalgalar MaxxAudio 3 ile özel SonicMaster teknolojisi bulunmaktadır.
Kullanıcı Merkezli Yenilikler
Büyük, doğru ve touchpad true dokunmatik sadakat için tespit jestler daha geniş bir yelpazesi ile büyük ölçüde daha sezgisel. Uyku veya hazırda üzerinde 2 saniyelik anlık (14 güne kadar bekleme süresi *) dan hızlı gecikme ücretsiz özgeçmiş için kesintisiz, kendiliğindenlik ile Windows 8 geri vardır.
WebStorage Bulut Tabanlı
ASUS WebStorage içerik depolamak daha fazlasını yapar. Bu 3 yıl için 32GB depolama alanı ile herhangi bir aygıttan tüm belgeler, fotoğraflar ve müzik erişmenizi sağlar. Anlık dosya senkronizasyonu siz ve aileniz ya da arkadaşlarınızla tek bir birleşik bulut hayatı ile bağlı almak kolay bağlantı tabanlı paylaşımı ile, WebStorage her öğe için gerçek zamanlı güncellemeler verir.




İşlemci ÜreticisiIntel®
İşlemci ModeliCore™ i5
İşlemci Numarası3317U
İşlemci Hızı1,70 GHz
Ekran Boyutu14 "
Ekran Çözünürlüğü1366 x 768 px
Bellek6 GB
Sabit Disk TipiSATA
Disk Kapasitesi500 GB
SSD Disk Kapasitesi24 GB SSD
Disk Dönüş Hızı5400 rpm
İşletim SistemiWindows 8
Ağırlık1,80 kg
Bellek Hızı1600 MHz
Ön Bellek (L2 Cache)3 MB
Ekran KartıIntel HD Graphics
Kart YuvalarıSecure Digital Kart (SD)
Ekran Kartı TürüPaylaşımlı
Bellek TürüDDR3
Max. Bellek Desteği8 GB
Optik MedyaHayır/Yok
Kablolu AğEthernet 10/100/1000
3G ModemHayır/Yok
KlavyeTürkçe Q
FirewireHayır/Yok
Wireles BağlantıEvet/Var
Kablosuz Ağ Tipi802.11b, 802.11g, 802.11n
KameraEvet/Var
Bluetooth4.0
HDMI PortEvet/Var
VGA BağlantısıHayır/Yok
Gömme Hoparlör Sayısı2 Adet
Usb Girişi3 Adet Usb
Usb Hızı3.0 Usb Hızı
Mikrofon Giriş FişiHayır/Yok
Parmak İzi OkuyucuHayır/Yok
Hoparlör/Kulaklık Çıkış FişiEvet/Var
Pil Süresi1 - 4 saat
Boyutlar (GxDxY)33,9 x 23,9 x 2,1 cm
Pil Hücre Sayısı4 Hücreli Pil
Garanti Süresi:24 Ay
Sezgisel Dokunmatik

http://www.bimeks.com.tr/urun/125238/asus-s400ca-ca020h-ultrabook-w8-.aspx


DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.