Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
542
Tıklama
0
Öne Çıkarma
problemlerim...
S
10 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Öncelikle selam arkadaşlar problemlerim bayagı derin ilk konum hatam olduysa affola:
Nereden başlasam bilemiyorum ama ilk okuldan beri kendimi her konuda baskılanmış hissediyorum.Şunu yapma bunu yapma sözleri can sıkıcı geliyor.Herşey ilk okul 6 da babamdan şiddet görmemle başladı başlarda herkes görüyor nolucak gibisinden düşünüyordu ailem.Belli bir süreden sonra gördügüm şiddetten ötürü alopesia universalis oldum.Doktorum 1 haftada bütün kıl ve saçlarım döküldügü için herhangi bir müdahale yapamadı.Sonrasında 7. sınıfda yüksek olan ders notlarım bir anda dibi gördü.Dikkat eksikligi ve hiperaktivite tanısı kondu ve concerta yazıldı.Hastalıgımdan ötürümü bilmem babamın her azarladıgı konuya karşı bir fobi oluşuyordu bende.6. sınıfdan beri birsürü anti depresan değiştirmişimdir.Gittigim dersanelerin çogunu yarıda bıraktım sebebini bilmiyorum.6. sınıfdan beridir hep bilgisayar başından oturan bir çocuk oldum doğru dürüst arkadaşım olmadı dışarıya çıktıgımda neden bilmem nefesimin daraldıgını hissediyordum özelliklede şapka takmadıgım zamanlarda bu durum artıyordu.Kalabalık ortamlarda hele nefes alış verişimi dahi hissediyordum.Ardından liseyi bir meslek lisesinde okudum lise 1 de concerta sayesinde notlarımın çogu 90 dı hoca sen narıyosun burda gibisinden laflar ediyordu dogal olarak.Lise 2 de artık trenle gitmek problem yarattıgından yolu yayan gidiyordum taki tren kazasına kadar gözümün önünde genç bir kız tren altında kaldı.Etkisini atmam çok uzun süremi aldı.Lise 1 başlarında dişlerime tel takıldıgından ötürü lise 4 e kadar insanlarla konuşamadım.Lise 4 de sürekli depresyona girdigimden ötürü psikiyatriye yatırıldım.Belli bir süre kaldıkdan sonra çıkışım yapıldı.

Şu anki durumum lise biteli kaç yıl oldu bilmiyorum yaşım 21.Askeri durum olarak askeriye muaf kararı verdi.Birde saçlarımı geri kazanmam birazcık güç kişiligim gelişim dönemini tamamladıgından ötürü.Ne yapıcağımı bazen gerçekden bilmiyorum ders çalışmak istesem bile bişey sanki beni engelliyormuş gibi geliyor.Geçen gene concerta başladıgımdan ötürü kişiligim anında degişti normalde çok gülen biriyimdir ama artık güler yüzüm yok.Karşı cinsle pek konuşma fırsatım olmadı.



U
10 yıl
Yarbay

Concerta ne demek?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
10 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

dikkat eksikliğini giderici bir ilaç ama yararından çok zararı var tabi...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.