Yazdır dedikten sonra çıkan ayar penceresinde "yazdırılacak" diye bir bölüm vardır ve orda slayt seçilidir. Onu "dinleyici notları" olarak ayarlayıp hemen sağ tarafında "slayt/sayfa" ayarını yapabilirsin.
teşekkürler dostum güzel paylaşım bu iş hele de office 2010 da daha da kolaylaşmış şöyle ki Ctrl+P yaptıktan sonra gelen ekranda direkt olarak ayarlar geliyor oradan sayfada kaç slayt olacağını, harmanlamayı, dikey veya yataylığı, rangini filan otomatik seçebiliyorsun.
ARKADAŞLAR peki yatay kitapçık nasıl alıyoruz dinleyici notlarından yatay diyorum ama önizlemede ve çıktıda tekrar dikey çıkarıyor kağıt boyu fark etmez a5 e yatay da olabilir en buyuk ebat a3 ebatlı makine sunum çıktısı alıcam şimdiden teşekkürler
PPT DOSYALARINI YAZDIRMA (Kenarlarda ve ortada boşluk olmadan)
1- doPDF proğramını indirip bilgisayarınıza kurunuz. http://www.dopdf.com/tr/ 2- PPT dosyasını Powerpoint ile açınız. 3- Dosya menüsünden YAZDIR’ı tıklayıp yazıcı olarak doPDF yazıcısını seçiniz. 4- Tamam’ı tıkladığınızda PPT dosyası PDF dosyasına dönüşecek ve Acrobat Reader ile açılarak ekranınıza gelecektir. 6- Acrobat Reader’da Yazdır’ı tıklayarak esas yazıcınızı seçiniz. 7- İstediğiniz ayarları yaparak Tamam’ı tıkladığınızda yazıcınızdan 1 sayfada 4 slayt olacak şekilde PPT dosyanız yazdırılacaktır.
do pdf ye gerek yok power point açık kaydet farklı kaydet pdf olarak kaydet. diğerleri aynı anlattığın gibi. eğer ofis sürüm-ünüz pdf olarak belgeyi kaydetmiyor sa http://www.microsoft.com/tr-tr/download/details.aspx?id=7 linkteki dosyayı kurun.
arkadaşlar iyi günler powerpoint 2010 dan kitapçık şekline çıktı alamıyorum özelliklerden değiştiriyorum tekrar baştaki ayarına dönüyor powerpoint 2007 de böle bi sorun yoktu yardımlarınınzı bekliyorum hp 6700 kullanıcısıyım kitapçık şeklinde dinleyici notunuda 2 ye getiriyorum ama ayarını otomatik değiştiriyor acil yardım
örnek:
< Resime gitmek için tıklayın >
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
direkt olarak ayarlar geliyor oradan sayfada kaç slayt olacağını, harmanlamayı, dikey veya yataylığı, rangini filan otomatik seçebiliyorsun.
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
1- doPDF proğramını indirip bilgisayarınıza kurunuz.
http://www.dopdf.com/tr/
2- PPT dosyasını Powerpoint ile açınız.
3- Dosya menüsünden YAZDIR’ı tıklayıp yazıcı olarak doPDF yazıcısını seçiniz.
4- Tamam’ı tıkladığınızda PPT dosyası PDF dosyasına dönüşecek ve Acrobat Reader ile açılarak ekranınıza gelecektir.
6- Acrobat Reader’da Yazdır’ı tıklayarak esas yazıcınızı seçiniz.
7- İstediğiniz ayarları yaparak Tamam’ı tıkladığınızda yazıcınızdan 1 sayfada 4 slayt olacak şekilde PPT dosyanız yazdırılacaktır.
Bu mesaja 2 cevap geldi. Cevapları Gizle
do pdf ye gerek yok
power point açık kaydet farklı kaydet pdf olarak kaydet. diğerleri aynı anlattığın gibi.
eğer ofis sürüm-ünüz pdf olarak belgeyi kaydetmiyor sa http://www.microsoft.com/tr-tr/download/details.aspx?id=7 linkteki dosyayı kurun.
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle