Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
204
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Power Tuşu ve Yaramaz Kedim
S
8 ay
Er
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba, bir kedim var bu kedi dolapların üstüne çıkmayı çok seviyor çıkarken de benim pcnin üstüne çıkıp ayağıyla power tuşuna basıyor ve pc kapanıyor.(Power tuşu kasanın üst tarafında) Daha önce yanlışlıkla power kablosunu reset kablosuna bağlayıp, reset tuşuyla bilgisayarı açabiliyordum sonra düzelttim. Şimdi ne kadar denesem olmuyor bu durum. Reset tuşu pc açıkken çalışıyor sadece. Ayrıca power tuşunu, reset yerine takınca ikisi de çalışmıyor. Reset tuşunu bilgisayar kapalıyken de çalışacak hale getirsem münkün mü? Power kablosunu da çıkartsam yerinden sadece resert tuşuyla açma kapama yapmak istiyorum işin özeti yardımlarınızı bekliyorum. Sadece kablo olarak değil ayar yapma olarak da yöntemi varsa öyle de yapabilirim.




S
8 ay
Yüzbaşı

kabloya gerek yok kediyi evden kov problem çözülür.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

M
8 ay
Teğmen

güç yönetiminden Power tusunu başka bi tuşa atayın



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
8 ay
Er
Konu Sahibi

Nasıl yapılır hocam




Bu mesajda bahsedilenler: @mavigurt
O
8 ay
Binbaşı

Kasanın tipi nasıl bilmiyorum ama power ve reset tuşularına basabildiğine göre yukarıda düz bir yerde tuşlar. Oraya 3d yazıcıda kapaklı bir çerçeve yaptırabilirsin tuşlara basmayacak şekilde tuşların üstüne koruma yap işi çözer. Yada reset i iptal et (anakarttan) sonra da güç yönetiminden güç tuşuna basınca hiç birşey yapma diye bir seçenek var onu seç bu da çözer. Herhalde uzun süre basmıyordur güç tuşuna. Kediyi evden kov diyen zeki arkadaşa da selamlar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
7 ay
Yüzbaşı

selamını aldım ciğerim geç oldu kusura bakma. kediden hiç haz etmem evde beslemeyi bırak biri lafını etse pişman ederim. birşey de haklısın zekiyimdir ama senden emin olamadım. umarım çözülemeyecek sorunlara sahip değilsindir.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @One Shot One Kill
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.