Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1912
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Portal 2'nin Co-Op Trailerının Tamamı Yayınlandı
Şehir : #İstanbul
Q
14 yıl
Yarbay
Konu Sahibi




 

 

     Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan Portal 2'nin co-op videosunun PAX fuarında gösterilen tam hali yayınlandı.

 

     GlaDos'un o nazik ama ürkütücü sesinin eşlik ettiği videoda, ikinci oyunun seriye kazandırdığı co-op modundan sahneleri görüyoruz. Daha zorlu bulmacaların yer alacağı co-op modu, konsollarda split-screen olarak da oynanabilecek

 

     Singleplayer modundan farklı hikayeye, karakterlere ve bölümlere sahip olacak Portal 2'nin co-op modu, oyunun 2011'de güzel başarılar yakalamasına yardımcı olacak gibi... Oyunun yayınlan co-op videosunun tam haline buradan ulaşabilirsiniz.

 

     Portal 2, 9 Şubat'ta PC, PS3, Xbox 360 ve Mac için çıkacak.

 



W
14 yıl
Yarbay

co-op modunun bir hikayesi yok o zaman. glados 2 tane robot yaratmış, bizde glados un dediklerini yapıyoruz. diğer hikayede glados a karşıydık, bu yüzden co-op senaryosundan birşey beklemem lazım ama videodada görüldüğü map lar çok daha süper ve zor olacak gibi ki öylede olması lazım :). bu arada portal ve half life 2 hangi zaman dilimlerinde geçiyor? portal 1 de bi yerde black mesa ve aperture science grafik karşılaştırmalarımı ne vardı merakta kaldım.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waltran -- 10 Eylül 2010; 12:26:51 >

B
14 yıl
Yarbay

waltran farkettiysen trailerin en son bölümünde robotlar test bölgesinin dışına çıkmaya çalışıyordu.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.