Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
222
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Porsche'nin yeni Star Wars filmi için tasarladığı uzay gemisi ortaya çıktı
M
4 yıl
Moderatör
Konu Sahibi



Porsche, yeni Star Wars filminin tanıtımı için tasarladığı uzay gemisinin eskizlerini yayınladı. Model, "Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi” filminin 18 Aralık tarihinde yapılacak galasında gösterilecek.



Ayrıca Bkz.BMW'den Tesla Cybertruck'ın kırılmaz camlarına gönderme



Uzay gemisi serinin en popüler karakterlerinden biri olan droid BB-8 ile aynı renkleri paylaşıyor. Gri tonların ağırlıkta olduğu aracın üzerinde beyaz-turuncu detaylar var.





Ekim sonunda açıklanmıştı



Mühendisler yolcu kabinini uzay gemisinin ön tarafına yerleştirmeyi uygun görmüşler. Arka kısımda ise motor bölümü yer alıyor.



Porsche'nin Baş Tasarımcısı Michael Mauer'e göre Lucasfilm ve Porsche tarafından oluşturulan her iki dünya, ilk bakışta dikkat çekmese de benzer tasarım felsefesini paylaşıyor.



Alman otomobil üreticisinin yeni Star Wars filmini desteklemek için bir uzay gemisi tasarlayacağı Ekim ayının sonunda açıklanmıştı.




 Haberi Portalda Gör

Bu uzay gemisinin tasarımını Taycan modelinden esinlenerek yaptıklarına göre, Taycan'da Türk ismi olduğuna göre;
YERLİ ve MİLLİ UZAY GEMİMİMİZ GÖKLERDE
Yoruma Git
face1tr - 4 yıl +7
tasarımlar hep aynı. illa bir itiş motoru olacak. abicim tenolojinin o seviyelere geldiğini düşünürsek,uzay gemisini iten bir motoru çoktan aşmıştır adamlar.comos belgeselindemiydi...
Yoruma Git
Yorumun Devamı DH Misafiri - 4 yıl +3
D
4 yıl
Yarbay

en eski ve koklu star wars hayranlarindan biri olarak yeni filme sinemada gideyim mi, gitmeyim mi, gercekten kararsizim. sanatsal uretkenligin, sinemanin oyle bir dibe vurdugu doneme denk geldik ki en yaratici eserler marvel super kahraman filmleri. isin aci yani o super kahramanlar bile 60larin, 70lerin eserleri.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkaura -- 27 Kasım 2019; 23:30:8 >


F
4 yıl
Yarbay

Bu uzay gemisinin tasarımını Taycan modelinden esinlenerek yaptıklarına göre, Taycan'da Türk ismi olduğuna göre;
YERLİ ve MİLLİ UZAY GEMİMİMİZ GÖKLERDE




D
4 yıl
Yarbay

tasarımlar hep aynı. illa bir itiş motoru olacak. abicim tenolojinin o seviyelere geldiğini düşünürsek,uzay gemisini iten bir motoru çoktan aşmıştır adamlar.comos belgeselindemiydi neydi neil tyson'nın bindiği gemiyi düşünün. neden böyle olmasın



Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
4 yıl
Yüzbaşı

Benden önce düşünceme uyan bir yorum yapmışsınız, sizi tebrik ederim. Gelecekte insanoğlu varlığını sürdürürse; nükleer enerjili, nano motorlu ve dış itkisi olmayan UFO benzeri uzay araçları olacak.





Bu mesajda bahsedilenler: @DH Misafiri
C
4 yıl
Yüzbaşı

Marvel boş filmleriyle star wars yapımlarını karıştırmayın, tamam, biraz temposu düşük gibiydi sonuncunun ama bu bölüm başarılı olacak gibi. Mandalorian da çok iyi.




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.