Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
124
Cevap
6496
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Polis eve bir kağıt getirmiş nerdir bu?
M
13 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar bu gün polis eve bir kağıt getirmiş resmini koyuyorum.Nedir bu anlayamadım sizin bir bilginiz var mı? Hiç bir şey dememiş.Kağıtta aşağıda belirtilen konuyla ilgili falan yazmış ama konu yok aşağıda :)



< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mellun -- 25 Temmuz 2012; 21:42:56 >

W
13 yıl
Er

http://www.ankara.pol.tr/online.php?id=4 Ankara Emniyet Müdürlüğü evrak takip merkez amirliği bilgi edinme bürosu. İletişim formunu doldurup bilgi edinebiliyorsun. Bu yasal hakkın. Korkma dostum sana birşey yapmazlar
"4982 sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu, 24 Nisan 2004 tarihinde yürürlüğe girmiştir.
Bu Kanunun amacı; demokratik ve şeffaf yönetimin gereği olan eşitlik, tarafsızlık ve açıklık ilkelerine uygun olarak kişilerin bilgi edinme hakkını kullanmalarını sağlamaktır.

Bilgi Edinme Hakkı Kanununa göre:

Türk vatandaşları ile karşılıklılık ilkesi gözetilerek Türkiye de ikamet eden yabancılar Bilgi Edinme Hakkı Kanunundan yararlanabilirler.

Vatandaşlarımız, tüm kamu kurum ve kuruluşları ile kamu kurumu niteliğindeki tüm meslek kuruluşlarının faaliyetleri hakkında bilgi alabilirler. Türkiye de ikamet eden yabancılar ve tüzel kişiler de kendi faaliyet alanlarıyla ilgili olarak bilgi isteyebilirler.

Başvurular, dilekçeyle, bu Kanunla belirlenen matbu formu doldurmak suretiyle, ya da faks veya e-posta yoluyla yapılabilir. Başvuruda, ad soyad, açık adres ve imza mutlaka olmalıdır.

Bilgi, hangi kurumdan isteniyorsa, başvuru o kuruma yapılmalıdır.

Bilgi Edinme Hakkı Kanunundan yararlanmak için yapılan başvurular, 15 iş günü içinde cevaplandırılır.

Başvurunun reddedilmesi halinde, 15 gün içerisinde bu Kanun uyarınca kurulan Bilgi Edinme Değerlendirme Kuruluna yazılı olarak itiraz edilebilir. Kurul, bu konudaki kararını 30 iş günü içinde verir.

Sitemizin aşağıdaki online başvuru bağlantılarından başvurunuzu yapabilirsiniz."



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.