Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
29
Cevap
613
Tıklama
0
Öne Çıkarma
playstation joystick'i bilgisayara takılıp çalıştırılabilirmi?
D
19 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

arkadaşlar netten joystick siparişi verdim. fakat artık benim dikkatsizliğimmi desem yoksa sitenin detaylı açıklamasını yapmamasından mı kaynaklandı bilmiyorum pc joystick i yerine playstation joysticki geldi. şimdi ben bu joysticki pc ye bi şekilde bağlayıp kullanabilirmiyim yoksa elimdemi patladı. bilgilendirirseniz sevinirim.



D
19 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

quote:

Orjinalden alıntı: MoKoKo®

geriye almıyolarmı malı?


ya adresi vereyim de sizde bakın.http://www.ideefixe.com/Bilgisayar/tanim.asp?sid=QGHPWCQ8S4F1KJS5TWCZ burda sadece ps1/ps2 ve psx bağlantılı demiş. ama ben bunu playstationlarlada uyumlu diye anladım. şimdi böyle desem adamlar doğru anlasaydın kardeşim derler. sonra hadi tamam geri alalım dediler bu defada paket orjinalini bozmadan iade edebilirsiniz diyolar ama gelen paketi açmadan benim bunu anlamam zaten olanaksızdı. yani iki arada kalıyosun. bidaha bende netten bi şey alırsam. gidip bilgisayarcıdan efendi gibi deneyerek alırım sorun çıkıncada karşımda bi muhatab bulurum hiç değilse.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
19 yıl
Yarbay

SNOPY gamepad var, bilgisayar için, heryerde bulması kolay, migroslarda bile görüyorum bazen, çok kaliteli ve dayanıklı, fiyatı da süper ekonomik..

gamepad'in görüntüsü aynen yukarıda verilen (IDeEFIX) link'teki resime benziyor..

herkese tavsiye ederim



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.