Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
338
Tıklama
3
Öne Çıkarma
PlayStation'ın oyun yapılan oyunu Dream ile film yapılıyor: İşte filmden ilk bilgiler
Ö
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

PlayStation'ın oyun yapılan oyunu Dream ile film yapılıyor: İşte filmden ilk bilgiler



Geliştiriciliğini Media Molecule'ün yaptığı, 2019 yılında çıkışını yapan Dreams isimli oyun, bildiğiniz gibi size oyun yapma imkanı sunuyor. Bu oyun ile birlikte birçok tarzda oyun hazırlandı. Ancak geçtiğimiz saatlerde bu oyun ile yapılacak olan bir film duyuruldu.



Dreams ile Film Yapılıyor



Geçtiğimiz saatlerde Sony, A Winter's Journey isimli bir animasyon filminin yayın haklarını satın aldı. Franz Schubert’in Winterreise adlı vokal ve piyano için 24 şarkıdan oluşan eserinin hikayesinin konu alınacağı bu filmin bir kısmı Dreams'in içerisinde geliştirilecek. Ne yazık ki filmin yayın tarihi şu an için bilinmiyor.



Ayrıca Bkz.Rainbow Six Extraction - İnceleme: "Co-op ile çok keyifli, olmayınca sıkıcı"



Dreams içerisinde daha önce birçok kısa film geliştirildi ancak aktarılanlara göre bu film ilk uzun metrajlı film olacak. Dreams şu anda PlayStation sahipleri için erişilebilir durumda ve sizler de girip kendi oyununuzu veya oyununuz içerisinden filminiz hazırlayabilirsiniz. Dreams çıktığı yıl her ne kadar bir hayli konuşulan bir yapım olsa da ne yazık ki kısa bir süre içerisinde unutuldu diyebiliriz. 




Kaynak:https://www.engadget.com/play-station-game-builder-dreams-to-be-used-in-feature-film-picked-up-by-sony-170550385.html

 Haberi Portalda Gör

E
2 yıl
Yarbay

J. DEEP’e gider başrol.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

T
2 yıl
Yarbay

Sony Açıkladı: Oyun yapma oyunuyla yeniden bir oyun yapma oyunu yapılıyor, Yapılan oyunun yapımında emeği geçen insanlar oyun yapma oyununun yeni versiyonunda yapısal değişiklikler olduğunu ve artık daha fazla oyun yapılabildiğini söyledi yani oyun içinde oyun tam bir inception.




O
2 yıl
Yarbay

oyun yapılan oyun?




A
2 yıl
Yarbay

Yapsınlar film ve dizi izlemeyi seven ben bunu da izlerim



Y
2 yıl
Yüzbaşı

Başlığı kopyala yapıştır yapıyorsunız tamamda bari okuyun ak-47...



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.