Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
161
Tıklama
0
Öne Çıkarma
PlayStation 4'e Özel Oyun Without Memory, Motion Capture Aşamasında
G
10 yıl
Yarbay
Konu Sahibi



      Oyun dünyasını yakından takip eden biriyseniz PlayStation 4 için geliştirilen Without Memory'yi duymuşsunuzdur. Rus bir firma olan Dinosaurum Games tarafından geliştirilen bu yapım Heavy Rain ve Beyond: Two Souls gibi yapımların geliştiriciliğini yapmış Quantic Dream oyunlarından esinlenilerek geliştiriliyor.
 
      Firma son zamanlarda Without Memory için motion capture stüdyosunda yoğun olarak çalışıyor ve bu aşamadan bazı fotoğrafları oyuncularla paylaştı. Motion capture'da kaydedilen bu karakterin ismi Anna ve oyundaki ana karakterimiz. Stüdyonun kullandığı motion capture teknolojisi gerçekten üst düzey kalitede. Firmanın 50 adet Vicon kamera kullanıldığı belirtiliyor. Beyond: Two Souls'un motion capture aşamasında da aynı kameralar kullanılmıştı.
 
      Açıklanana göre firma motion capture aşmasının ilk gününde ara sahneler dahil 116 sahne kaydetmeyi başarmış. Ayrıca Without Memory'de karakteri hareketsiz bıraktığınızda karakterin ısınmak için hareketler yapacağı, eğer uzun bir süre karakterinize dokunmazsanız da memnun kalmayacağınız sonuçlarla karşılaşabileceğiniz söyleniyor. Motion capture sürecinden alınan fotoğrafları aşağıdan görebilirsiniz.
 




P
10 yıl
Yüzbaşı

Oyun dünyasını gayet iyi takip ederim ama oyunu ilk kez duydum :)



K
10 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Prototype88

Oyun dünyasını gayet iyi takip ederim ama oyunu ilk kez duydum :)


çünkü bsc bu oyunun pek fazla haberini yapmıyo, bu duruma baya isyan eden arkadaşlar vardı.



< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
10 yıl
Yarbay

Esinlendiği kaynağa bakılır ise güzel bir oyun olacağa benzer..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OldGamers86 -- 24 Temmuz 2014; 7:33:29 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
10 yıl
Yarbay

bende ılk defa duydum oyunun ısmını



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.