isteyen istedigi fiyata alır istediği fiyata satar.
vergi vermiyor olabilir ancak ona gelene kadar dunya kadar kisi vergi vermiyor. Orası problem, doğry. Ancak acaba bu forumda yazanlar tum elde ettikleri kazanctan vergi veriyorlar mi ? atıyorum zamanında birine ozel ders verdin, kim gelir vergisini hesap edip devlete ödedi ?
İnsanlar geçinemiyor, ek iş yapiyor.. Eğer helalinden yapiyor, milleti kandirmiyor, boyaliyi boyasiz, degiseni degisensiz, perti hasarsız diye satmiyorsa, km sini dusurmuyorsa benim saygım var.
Sevgili forumdaşım sana yüzde yüz hak veriyorum ama bu böyle gitmez. Ülke ve millet olarak batarız. Bunun düzeltilmesi lazım. Yatırım lazım. Vur kaç yapanlar yüzünden benim gibi insanlar sürünüyor. Sadece otomotiv değil maden ocağında da bu böyle. Anlamadığım tek nokta bu adamlar nasıl kandırıyor da satıyor. 1-) Misal galeri benim aracımın hasar kayıtlısını 1 günde tam 7 bin lira yükseğe sattı. Dün malum sitede bana mesaj göndermiş alıcı, abi problemler var senin araba da satılık,araba ile ilgili bana yardımcı olurmusun diye. (Bu alıcı benim arabanın arka çamurlukta çizik var diye beğenmemişti) 2-) İçerisinde maden dahi olmayan maden ocağının sadece arama ruhsatını, benim istediğim fiyatın tam 5 katına sattı emlakçı (benim maden ocağım işletme izin ve ruhsatlı). Ruhsatı alan adam bir daha maden sektörüne yatırım yapmaya tövbe etti.
Gerçekten bu adamlarda şeytan tüyü mü var ben mi bir yerde yanlış yapıyorum.
vergi vermiyor olabilir ancak ona gelene kadar dunya kadar kisi vergi vermiyor. Orası problem, doğry. Ancak acaba bu forumda yazanlar tum elde ettikleri kazanctan vergi veriyorlar mi ? atıyorum zamanında birine ozel ders verdin, kim gelir vergisini hesap edip devlete ödedi ?
İnsanlar geçinemiyor, ek iş yapiyor..
Eğer helalinden yapiyor, milleti kandirmiyor, boyaliyi boyasiz, degiseni degisensiz, perti hasarsız diye satmiyorsa, km sini dusurmuyorsa benim saygım var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >