Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
239
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Pixel telefonlar için beklenen güncelleme yayınlandı: İşte detaylar
E
geçen yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Pixel telefonlar için beklenen güncelleme yayınlandı: İşte detaylar
Bazı Google Pixel kullanıcılarının yaşadığı hızlı pil tüketimi ve aşırı ısınma sorununu gideren güncelleme yayınlandı. Pixel 6 ve 7 serisini etkileyen sorunun kaynağının Google uygulaması olduğu onaylandı.



Ayrıca Bkz.Pixel telefonlarda aşırı ısınma sorunu: Fabrika ayarlarına dönmek işe yaramıyor!



Google, Google uygulamasındaki arka uç değişikliğinin Android cihazların alt kümesinde pilin tükenmesine neden olduğunu doğruladı. Topluluğun bildirimine göre aşırı ısınma dolayısıyla da hızlı pil tüketimine neden olan unsur; Google uygulaması dışında Mayıs 2023 güncellemesi.



Sunucu taraflı güncellemeyle çözüldü



Google, sorunun tüm cihazlar için giderildiğini, herhangi bir uygulama veya sistem güncellemesi gerekmediğini söylüyor. Yani, sorunu gideren sunucu taraflı bir güncelleme; kullanıcının herhangi bir işlem yapması gerekmiyor.



Google’ın açıklaması şu yönde: “Yakın zamanda Google uygulamasında yapılan arka uç değişikliği, istemeden de olsa Android cihazların alt kümesinde daha hızlı pil tüketimine neden oldu. Sorunun farkına vardıktan kısa bir süre sonra bir güncelleme yayınladık. Etkilenen kullanıcılar, cihazlarının normale döndüğünü fark edecektir. Bu düzeltme, uygulama güncellemesi gerektirmiyor.”




Kaynak:https://9to5google.com/2023/05/15/pixel-battery-drain-google-app/

 Haberi Portalda Gör

E
geçen yıl
Yüzbaşı

Yahu arkadaşlar Türkiye’de satılmayan bu telefonlar için ne diye zırt pırt haber yapıp duruyorsunuz?..Anlamakta zorlanıyorum sizi.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi entelbamya -- 17 Mayıs 2023; 23:57:15 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

D
geçen yıl
Yarbay

Harbi ya



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.