Arkadaşlar bayram tatili için memlekete gidiyorum bugün. Doğalgazı bağlatamadığım için eve piknik tüpü almıştım ancak bayram dönüşü doğalgazı açtıracağım. Birinci soru tüp hala bitmedi yarı yarıya dolu sayılır evde durması herhangi bir sorun yaratır mı patlama vs gibi? Bunun olmaması için nelere dikkat etmeliyim? İkinci soru bunu götürüp aldığım yere versem ne kadar para alırım yani boş tüp ücreti ne kadar?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Birinci soru tüp hala bitmedi yarı yarıya dolu sayılır evde durması herhangi bir sorun yaratır mı patlama vs gibi?
Bunun olmaması için nelere dikkat etmeliyim?
İkinci soru bunu götürüp aldığım yere versem ne kadar para alırım yani boş tüp ücreti ne kadar?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >