Arkadaşlar merhaba, ben öğrenciyim ve 2006 model picantom var daha doğrusu araç şirkette biniliyordu bana geçti, babamın dediğine göre ş. içi 25 kuruş civarı yakıyormuş ve lpg taktırmaya karar verdik, lpg ci %40 tasarruf sağlar dedi ve hesaba göre 15 kuruş yakması lazım, dediğine göre şu an piyasada o kadar yakan araba yokmuş. 15 kuruş yakması imkansız dedi, bende son bir kez fulleyip benzin tüketimini ölçmek istedim ve taktırmadım, acaba bu konuda bilgisi olan, picantoya lpg de binenler fikir verebilirlermi?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.