Arkadaşlar bende script var.Ancak ücretli hosta sahip değilim ücretsiz hosta kurmayı deneyince sorun çıkıyor.SQL sorunu yaşıyorum.Kendi bilgisayarımda denemem mümkün mü bu scripti?Bana yardımcı olursanız sevinirim?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Windows için php.exe indirip kurmalısın sonra komut satırından (CMD.exe) php script-adi.php ile çalıştırıp deneyebilirsin. Yine kendi bilgisayarından web tarayıcıdan denemek için, php-cgi.exe 'yi apache httpd veya nginx gibi web sunucu konfig ayarlarında tanımlayıp ve php script'i web sunucu yayınlama klasörüne koyup deneyebilirsin (cok genel anlatım ile) örneğin benim Windows XP Pro laptopumda php.exe, php-cgi.exe , nginx.exe ve nginx.com (web sunucu konfig dosyası) hepsi kurulu ve ayarlıdır, her türden php betiğini deneyebiliyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.