Merhaba arkadaşlar, php de başlangıç aşamasındayım. ben bu kurulumdan memnunum. Ancak tablolara bakmak işi nasıl oluyor? MySQL kullanarak tablolar oluşturabiliyorum. Bu tablolara php ile ulaşabiliyor, php dosyalarını Deramweaver ile tasarlayabiliyorum.
Peki ama bilmediğim ya da eksik yaptığım bişey mi var? Niye arkadaşlar sürekli wamp, phptriad, phpadmin vs den bahsediyorlar.. Biri bana açıklarsa ne biçim iyilik yapmış olur. Daha başlangıçta tökezlemeyelim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
php de başlangıç aşamasındayım.
ben bu kurulumdan memnunum. Ancak tablolara bakmak işi nasıl oluyor? MySQL kullanarak tablolar oluşturabiliyorum. Bu tablolara php ile ulaşabiliyor, php dosyalarını Deramweaver ile tasarlayabiliyorum.
Peki ama bilmediğim ya da eksik yaptığım bişey mi var? Niye arkadaşlar sürekli wamp, phptriad, phpadmin vs den bahsediyorlar..
Biri bana açıklarsa ne biçim iyilik yapmış olur. Daha başlangıçta tökezlemeyelim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.