Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
1
Cevap
204
Tıklama
0
Öne Çıkarma
PHP LİSTELEME
S
7 yıl
Er
Konu Sahibi

Merhaba! Bir tane kullanıcı giriş sistemi yaptım. Kullanıcı Login olunca notekle.php ye yönlendiriyorum. Şimdi yapmak istediğim bir sürü kullanıcı giriş yapıp not ekleyebiliyor. Ben sadece sisteme giriş yapan tek bir kullanıcının girdiği notlar listelensin istiyorum sayfada.

Users ve Notes adında 2 tablom var.
Users : user_id, user_first, user_last, user_mail, user_uid, user_pwd dan oluşuyor. User_uid dediğim kullanıcı adı
Notes : title, content dan oluşuyor.

Yardımcı olursanız sevinirim :)

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



A
6 yıl
Teğmen

Notes tablosuna user_id alanı ekle ve kullanıcı not eklerken bu kısma kullanıcının id'sini eklet daha sonra listeleme yaparken kullanıcı giriş yaptığı için o kullanıcının id sini session'a atarsın. listeleme ekranında da şu id ye ait notları getir yapabilirsin.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.