Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1085
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Php Kendi Ip adresini Yasaklamak
T
11 yıl (105 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

Evet arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı gibi butona tıklayınca sahip olduğum ip adresini yasaklasın ve siteye girişim engellensin. Bunu nasıl yapabilirim ?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



D
11 yıl (6035 mesaj)
Yarbay

Ben çok iyi bilmiyorum ama şöyle olabilir. Siteye gelen ziyaretçinin IP adresi alınır. Düğmeye tıklayınca bu IP adresi veritabanına kaydedilir. Siteye tekrar ziyarete geldiğinde IP adresine bakılır. Daha önce veritabanına yazılan IP'lerden biri ise ekrana bir hata mesajı yazılır, değilse siteye normal olarak giriş yapılır.
Kodlarını da artık kendin yazarsın



T
11 yıl (105 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

Neredeyse söylediğinin aynısını yaptım zaten siteye girenlerin ip adresini admin paneline kaydediyor banla butonuna tıklayarak yasaklıyabiliyoruz buda bize zevk veriyor Ama benim söylediğim şey butonda kendi ip adresimiz bulunsun tıklayınca yasaklasın





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMuhammedErogul -- 11 Haziran 2015; 12:52:42 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
11 yıl (979 mesaj)
Yüzbaşı

dinamik ip yapısı kullanıldığı için aslında pek mantıklı bir eylem değil bu modem resetlenmesiyle veya ip değiştiren bir program ile anında çözülür bu sorun.. :)

işin data base e ip yi kaydetme ve yasaklama kısımlarını yapmışsan zaten geri bir iş kalmamış neyi soruyorsun anlayamadım. Kendin için yapmış olduğunu butonu kullanıcılara açıcaksın ve yasaklanacak ip yi kendi ip si olarak belirliyceksin.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.