windows 2003 standart kurulu sistemde IIS 6 web sunucusu çalışmaktadır. PHP ve Mysql de kurulu olan bu sistemde 1-2 gündür PHP çalışmıyor. Kaldırıp tekrar kurdum ama isapi filtresi aktif halle geçmiyor. Bu konuda yardımcı olabilecek kimse varmıdır?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
windows 2003 standart kurulu sistemde IIS 6 web sunucusu çalışmaktadır. PHP ve Mysql de kurulu olan bu sistemde 1-2 gündür PHP çalışmıyor. Kaldırıp tekrar kurdum ama isapi filtresi aktif halle geçmiyor.
Bu konuda yardımcı olabilecek kimse varmıdır?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.