Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1109
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Phlips Ev Sinema Sistemi HTS5310
E
17 yıl
Er
Konu Sahibi

Arkadaşlar Philips HTS 5310 bilen duyan dinleyen gören işiten ne bliyeim işte, bana istihbarat verebilecek biri varmı?Üreimden kaldırılmış olan bu modeli almak istiyorum da...



E
17 yıl
Er
Konu Sahibi

Resimleri bunlardır. 500w rms çıkış gücü. component şıkışı var. görüntüsü çok şık. ancak sesini dinleyemedim çünkü hiçbi bayide bulamıyorum.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
17 yıl
Teğmen

Ben dün Teknosa'da inceledim. Tabi ses kalitesi kişiden kişiye göre değişir ancak beni fazlasıyla tatmin etti. Yüksek sesi için birşey diyemem ama ses kalitesini beğendim. Fiyatı 399 ya da 499YTL civarıydı sanırım. Tam kasaya yönelip alacakken görevli arkadaş "teşhir ürününün fiyatıdır" deyince donup kaldım. Oysa ne hayaller kurmuştum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
17 yıl
Yüzbaşı

Philips ve diğer kompak sistemler film izlemek için birebirdir çok iyi verim alırın fakat müzik dinlemek için çok seyler bekleme tabii bu senin müzikten olan beklentinede bağlı çok sevebilirsinde.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.