Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
567
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Philips PFL9664 Net TV problemi
C
14 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar, dün aldığım televizyonumu bugün servis gelip kurulumunu yaptı. Gün içinde fazla kurcalayacak zamanım olmadı ama biraz önce net tv özelliğini denemek istedim. Kablosuz olarak yaptığım tarama sonucunda bağlantıyı buluyor ama WEP olarak girmem gereken şifreyi bir türlü kabul ettiremiyorum. Benim WEP şifrem 13 karakterden ve karışık olarak rakam ve harflerden oluşuyor. TV'de ise harflerin hepsini yazamıyorum bir tek 2 tuşuna bastıkça diğer harfler gözüküyor. En sonunda harfleri de sanki rakammış gibi tuşlayıp tamam dedim. Bu sefer de ya 10 ya da 26 karakter uzunluğunda olması gerektiğini söylüyor televizyon. Halbuki US Robotics 9106 modemimde şifre karakter sayısı 13 ya da 26 olmalı şeklinde gözüküyor ki ben de 13 karakterli şifre belirlemiştim. Şifremi TV'me nasıl girmem gerektiği konusunda yardımınızı istiyorum.



C
14 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Philips servisiyle yaptığım telefon görüşmesi sonucu şifremin sadece rakamlardan oluşması gerektiğini öğrendim. Şifremi yeniden yaratarak net tv'ye bağlanmayı başardım. Bu konuda başka problem yaşayan varsa bilgisi olsun istedim. Bu arada şifremi 26 adet rakamdan oluşturdum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
14 yıl
Binbaşı

Bende öyle tahmin etmiştim, bilgi ve geri dönüş için teşekkürler...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.