arkadaşlar üstadlar abiler bi yardım edin hangisini almalıyım Philips 42PFL5405H yoksa Panasonic TX-L42S20E mi almalıyım hizli al dan alacağım philips 1.699 panasonıc ise 1.874 ne dersiniz hangisi daha iyi olur_? bu panasonıcde sanırım hd uydu alıcısı var demi sankı o daha avantajlı gibi_?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
bu fiyata 1 hafta önce aldım çok memmunum ama memmun olmadığım konu yok değil menü arayüzünü hiç beğenmedim ürünün çok dandik yapmışlar ve kumandasıda çok kullanışsız ve küçük. usb den film izleme gibi bi düşüncem yoktu zaten o mevzu için 1080p media player aldım keyfime bakıyorum. içindeki paneli lg nin ürettiğini biliyorum. bunun dışında fiyatına göre gerçekten iyi bir ürün. bu dediklerimin sizin için önemi yok ise tavsiye ederim.
netteenucuzdan akşam 6 da kargoya verildi ürünüm ertesi gün 14:00 da kargom kapımdaydı çok iyi bir hizmetleri var gerçekten
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.