Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
279
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Phenom II soğutucu
L
15 yıl (800 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar;

Yaklaşık 2 hafta kadar önce sistem topladım, mevcut sistemime takvie olarak işlemci soğutucusu almak istiyorum, düşündüğüm model "Xigmatek Red Scorpion LGA775 ve AMD 754/939/940/AM2/AM3 120mm İşlemci soğutucusu", anakartım gigabyte 990xa-ud3, işlemcim amd phenom II x4 955 black edition ve de kasam coolermaster haf-912+, sormak istediğim sorular şunlar:

1) bu soğutucu anakartıma ve kasama sığar mı? kasa manuelinde soğutucu yükseklik bilgisi olarak 17 cm yazmakta. Ankaratta ramleri bloke edermi?

2) işlemcimi mevcut 3.2ghz tan 3.8- 3.9ghz a overclock yapmayı düşünüyorum, bu soğutucu yeterli olurmu? yada bu soğutucu yerine tavsiye edeceğiniz daha performanslı başka bir ürün var mı 70-80 tl'ye kadar bütçem var.

Cevap için şimdiden teşekkürler

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



T
15 yıl (4907 mesaj)
Yarbay

S
15 yıl (17698 mesaj)
Yarbay

aynı anakartı ve kasayı forumdan bır arkadas aldırttım. fan olarakta akasa venom kullanmakta ramleri kıngston 4 skettede ramı var. noprmal yukseklıkte olan mavi sogutuculu modellerınden ramleri, akasa venımla sorun yasamamakta. bılgınıze.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.