herkese merhaba benim 2005 model peugeot 307 aracım var arabanın yol bilgisayarının bir süre sonra ekranın ışıkları sönükleşiyor ve ekran hiç görünmüyor servise götürdüm servis ampulü değişmesi lazım deyip ampulünü değiştirdi fakat halen daha aynı durum devam ediyordu sonra servise tekrar sorduğumda yol bilgisayarında arıza olabileceğini değişmesi gerektiğini söylediler ve bunun içinde benden 800 ytl gibi uçuk bir fiyat istediler yani kısacası tam olarak durumun neden kaynaklandığını anlayamadılar arkadaşlar bu konu hakkında bilgisi olan varsa acil bana mail atarsa sevinirim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.