Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
4026
Tıklama
0
Öne Çıkarma
performance enhance
E
17 yıl (461 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

arkadaşlar bios daki ram bölümünde performance enhance seçeneğinde standart, turbo, extreme seçenekleri var.ben ocz platinum 1066 mhz ddr2 dual channel ram kullanıyorum.hangisini seçmeliyim??

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



B
17 yıl (665 mesaj)
Yüzbaşı

tam birşey diyemiyeceğim daha yeni olduğum için ama deneyerek bulabilrsn hangisi stabilse onda bırakırsn





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benxlegend -- 24 Haziran 2009; 14:45:21 >

F
17 yıl (5440 mesaj)
Yarbay

Hangisi stabilse onda bırakırsın bırakmasına da, bunun ne işe yaradığını da bilmek istersin? Hakkaten ne işe yarıyor???


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
11 yıl (52 mesaj)
Onbaşı

Performance Enhance

Bu özellik, bellek performansı ile bellek uyumunu arttırmakta olup, Standart, Turbo ve Extreme mod olmak üzere 3 mod seçeneği sunar. Standard mod, en yüksek OC saati, ancak en yüksek gecikme süresini verir. Turbo mod, saat hızı ile gecikme süresi arasındaki en iyi dengeyi verir. Extreme mod, düşük gecikme süresi ile en iyi performansı verir (ancak bellek saati de daha düşük olabilir).


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
11 yıl (461 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Teşekkür ederim deneyeceğim sırayla.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ediz_Donmez -- 10 Şubat 2015; 16:51:11 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.