E

Yüzbaşı
20 Mayıs 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
25 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
9 yıl
İphone 4 ekran lekelenmesi
Arkadaslar merhaba. Bugun telefonumda fotograftaki gibi beyazliklar olustu. Durupdururken oldu. Herhangi bir darbe vs soz konusu degil. Daha once bu sorunu yasayan var mi acaba?
< Resime gitmek için tıklayın >
E
10 yıl
Fiber üçlük telefon sorunu
Arkadaşlar, fiber üçlük kampanyasından yararlanıyoruz, fakat telefonumuz olmadığından bize numara verdiler, fatura 54 tl gelecek dediler. Fakat online işlemlere girip baktığımda telefon görüşmelerimin ücretleri yazıyor.3 tl gsm ücreti diyor güncel faturada. Bize 150 dakika bedava demişlerdi. Bu ücretleri ay sonunda faturaya yansıtacaklar mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
E
11 yıl
Cx 200 kutu icerigi
Arkadaslar bugun vatan bilgisayardan cx 200 aldim. Fakat sonra kutunun acilmis ve bantlanmis oldugunu farkettim. Calisanlara durumu izah ettigimde, kutunun hasar gordugunu soylediler. Kulakligin kontrol edildigini calistigini soylediler. Eve gelince kutuyu actim ve icinden sadece kulaklik cikti. Garanti belgesi yoktu. Metan bandrolu de yok. Normal mi bu durum acaba?
E
12 yıl
TTnet yanlış fatura
Arkadaşlar aralık ayından beri tivibu cep kullanıcısı olmamama rağmen faturama ücreti yansıtılıyor. Müşteri temsilcisini aradığımda üyeliğiniz yok diyorlar çünkü üyeliğim yok. Fakat faturaya ücreti yansıyo deyince arıza kaydı oluşturuyorlar. Yaklaşık 6-7 arıza kaydı oluşturdum. Fakat geri dönen olmadı.40 tl boşu boşuna aldılar şu ana kadar, hala da her ay almaya devam ediyorlar. Bugün tekrar aradım ve birşey yapamayacaklarını söylediler. TTnet nereye şikayet edebilirim?
E
12 yıl
Çok sayıda desen denemesi hatası
Arkadaşlar i5503 telefonda çok sayda desen denemesi yapıldı telefonu kullanamıyorum, gmail hesabınıda bilmiyorum ne önerirsiniz?
E
12 yıl
tivibu cep iptali
arkadaşlar cep telefonuma tivibu cep uygulamasını indirmiştim bir kaç ay önce. 30 kasıma kadar bedavaydı yanılmıyorsam. kasım ayının ortalarında aradım ttnet i ve iptal ettirmek istedim, fakat şuan sistemde tivibu cep üyeliği görünmüyor dediler. şuan 2 ay geçti ve hala online işlem merkezinde tivibu cep üyeliğiniz yok diyor fakat gelen faturada 5 tl tivibu cep ücreti var. Nasıl oluyor bu ne yapmamı önerirsiniz?
E
12 yıl
laptop açılmıyor
Arkadaşlar, lenovo y560 laptobum var. internette gezinirken bir anda kapandı bilgisayar. Isınma yok bu arada. Ve tekrar açmaya çalıştığımda lenovo yazısı geldikten sonra kapanıyor, bazen bi kaç saniye daha dayanıyor ama kapanıyor her türlü. Ne yapmamı önerirsiniz? Laptopu vatan dan almıştım, önümüzdeki hafta lazım olacak bana bilgisayar. Bu yüzden garantiye vatana mı götüriyim yoksa lenovonun servisine mi vereyim, hangisi daha hızlı ve güvenilirdir sizce?
E
12 yıl
Laptop kapandı açılmıyor
Arkadaşlar internette gezinirken lenovo y560 laptobum birden kapandı, ısınma sorunu falan da yok. ve şuan açlmıyor, açıldıktan 5-10 saniye sonra kapanıyor. Acilen yardımlarınızı bekliyorum
E
13 yıl
xg 760 makro yardım
arkadaşlar bu tek tıkla 180 derece dönme olayını yapmaya çalıştım seçtim ama 270 derece dönüyo nası yapcaz bunu yardım ederseniz sevinirim??
E
13 yıl
Kulaklık bozuldu yardım
Arkadaşlar gold bilgisayardan philips she8500 kulaklık almıştım daha 2 yıl olmadı alalı, temassızlık yapıyo, bazen sağdan bazende soldan ses gelmiyo, şimdi bu garanti kapsamına girermi, girerse kadıköyden almıştım kulaklığı başka bi gold mağazasına götürebilirmiyim?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.