Forumda izahı en zor mevzularda ilk üçe girer kanımca.
Astra J ve Insignia araçlarımda kullanmış çok da memnun kalmıştım. Özellikle 170Hp Insignia gaz pedalına ne kadar hızlı ve çok bassam da 1 ve 2.viteste iken gaz emrini motora bariz hissedilir şekilde geç ileten bir yazılıma sahipti, araç patinaj bile çekmezdi. Nasıl bazı araçlardaki Sport - Eco tuşu motorun gaz tepkilerini değiştiriyorsa bu cihazlar da aşağı yukarı bunu sağlıyor, böyle düşünürseniz anlamak kolay olacaktır.
Astra J ve Insignia araçlarımda kullanmış çok da memnun kalmıştım. Özellikle 170Hp Insignia gaz pedalına ne kadar hızlı ve çok bassam da 1 ve 2.viteste iken gaz emrini motora bariz hissedilir şekilde geç ileten bir yazılıma sahipti, araç patinaj bile çekmezdi.
Nasıl bazı araçlardaki Sport - Eco tuşu motorun gaz tepkilerini değiştiriyorsa bu cihazlar da aşağı yukarı bunu sağlıyor, böyle düşünürseniz anlamak kolay olacaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >