Arkadaşlar biyerden ram buldum ve taktim takarken biraz zor taktim, daha sonra kasanin power dumesine bastim kasa calisti ama ekrana goruntu gelmedi reset attim daha sonra acildi bu seferde kasadan yanik kokusu geldi ve actigumda yeni taktigim ram ve taktigim giriste bi bolge yanmis, herneyse o rami cikarttim ve tekrar actim ama bu sefer pc acilmadi fialeri cektim parcalarla oynadim bu seferde gene kasa calisiyo ama ekranda sadece goruntu gelnediginde cikan menu resmi var. yardim edin ...!
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >