Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
301
Cevap
121543
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Paypalın Kapanmasına Çözüm - Yabancı (Yurtdışı) Paypal Açma ve İbana Para Çekme (2. sayfa)
G
7 yıl
Yüzbaşı

Ben Paypal'ı unuttum gitti. Bir ara lazım oldu. Aylardır hiç kullanmadığım için nasıl yaptığımı da hatırlamıyorum. 52 yaş unutkanlığı işte.




Bu mesajda bahsedilenler: @RoIF
D
7 yıl
Onbaşı

Ben de US tabanlı bir PayPal üzerinden halen işlem yapmaktayım, Amerika'da actigim banka hesabına bağlı olarak kullaniyordum fakat banka hesabını kapattırmak zorunda kaldım, ve PayPal hesabıma hala para geliyor bu parayı TR'ye çekmek için halen geçerli bir yöntem var mı?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
N
7 yıl
Yarbay

Bir tanıdğım kısa süre önce benzer bir durumda Paypal da bir destek talebi açtı. neticesinde Paypal dan çek gönderdiler, amerikadan iste vb bir firma aracılığı ile çek kargo ile yolda şuanda. Ama hangi bankadan nasıl bozduracak orasını bilmiyorum. Ama siz arayın paypal amerika destek hatlarını ve danışın bence. yüksek bir mebla ise aradığınıza değecektir.




Bu mesajda bahsedilenler: @DjCedrics
G
7 yıl
Er

Bu yurt dışı hesaplarını Paypal fark ettiği anda kapatıyor ve Türkiye çıkışlı kredi kartı olduğunu fark ettiğinde de kapatıyor. Paypal kullanmak artık şans işi oldu.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

C
7 yıl
Teğmen

Yurtdisinda bir arkadasim var sana konturlu sanal kart alayim onu tanit dedi paypala. yani kredi kartindan farki yokmus.. o karti tanitsam öyle paypal acsam yine kapaniyor mu?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
7 yıl
Yüzbaşı

Merhaba, paypal hesabınızdaki tutarı Türkiyeye çekmek istiyorsanız, ben şu şekilde yardımcı olabilirim. Benim de paypal hesabım var, siz benim paypal hesabıma gönderirsiniz, ben size elden ya da Türkiye'de bulunan banka hesabınıza gönderirim. Tabi yüksek meblağlardan ziyade daha makul meblağlar. (100-200 USD gibi) (Eğer yurtdışında iseniz güvence konusunu nasıl hallederiz onu bilemiyorum)


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @DjCedrics
M
7 yıl
Yüzbaşı

Evet malesef kapanıyor, paypal hesabınıza, açıldığı ülkeye ait bir banka hesabı bağlanmamışsa, hesabınızı dolayısıyla ödemelerinizi askıya alıyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @cinoktahan
O
7 yıl
Yarbay

Reis yakti bizi, yakti !!!



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
7 yıl
Er

ebay da satış yapan egoldshop adlı kullanıcıdan altın alarak getirdim. fakat bu şekilde zarar çok oluyor. kendisi ile yazıştığımda belli bir yüzde ile halletimi. fakat şuna dikkat ettim seferde yüklü miktar göndermedim. parça parça getirdim.




Bu mesajda bahsedilenler: @dorukhanilhan
E
7 yıl
Yarbay

merhaba beyler. bu işi nasıl çözebiliyoruz? ebay'den alışveriş yapmak için. sanırım video youtube'dan kaldırılmış.



O
7 yıl
Onbaşı

Merhabalar arkadaşlar yurtdışı paypal hesabım var bu konuda yardımcı olabilirim.

e.byt@hotmail.com'a mesaj atın dönüş sağlarım.



T
7 yıl
Binbaşı

Bende yeni hesap actim,adres olarak arabistanda bi tanidigimin adresini verdim. Enpara hesabimida bagladim. Catir catir masrafsiz kullaniyorum



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
7 yıl
Binbaşı

Bende fransadan hesap açtım bi baktım paypal amerika oldu adres normal sadece sonda turkey yerine france yazıyor sanırım göz yumuyorlar.Alışverişide ebaydan yaptım ürünün gelmesini bekliyorum.Garanti sanal kart ile aldım problem çıkmadı para çekildi.Vpn açıkken yaptım.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cango69 -- 24 Ağustos 2017; 16:43:19 >

T
7 yıl
Er

Çok özet yazıyorum :

Paypal ve Türkiye IP'si yanyana olmuyor. Emin olun VPN i de buluyorlar.




Bu mesajda bahsedilenler: @RoIF
S
7 yıl
Onbaşı

Paypal ile para alma konusunda 100% bir çözüm üretebilen var mı?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Z
6 yıl
Yarbay

Payoneer kart en iyi yontem sanirim

Payoneer mastercard i paypal hesabina baglamak

Payoneerede burdaki banka kartiniz bagli olucak





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zülkif gonzo -- 5 Ekim 2017; 0:32:9 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
6 yıl
Er

ürün satıp paypal ile ödeme almak isteyenler gürcistan veya başka komşu bir ülkeden hesap açıp kullanabilirsiniz.paypalın yokuluğunu değerlendirip yüksek komisyonlarla paranızı bozdurmak istyen uyanıklar var bu işi utanmadan yardım amaçlı yaparız derler.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
6 yıl
Çavuş

niye gürcistan veya komşu bi ülke hocam?
örneğin brezilyadan açmakla arasındaki fark nedir?
nasıl açıyoruz komşu bi ülkeden hesap?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Hamilto
H
6 yıl
Er

Gerektiğinde o ülkeye rahatça girip çıkalım diye.Mesela Gürcistan veya Bulgaristan hesabı açıp rahatça kullanan çok insan var.Özellikle bu ülkelerde Türkler çok olduğundan size paypala sunacak adres vs konularda da yardımcı olunabilir.PayPalı kullanabilmeniz için Paypalı kullandığınız ülkede ikamet ettiğinizi gösteren bir fatura yeterli kimlik için zaten kendi kimliğinizi vereceksiniz isterlerse..PayPal ın adres teyidi yapma gibi bir durumu ve imkanı yok sadece o ülkeye ait bir fatura bulun ve photoshop işinde çok iyi olan birinden isim kısmına adınızı girmesini isteyeceksiniz...birde telefon numarasına ihtiyacınız olacak bunlarda satılıyor paypalla iş yapiyorsnız 50 tl ye kıyıp gürcistandan veya bulgaristandan sim kartı alabilirsiniz...




Bu mesajda bahsedilenler: @haldunser
D
6 yıl
Binbaşı

Bana paypal hesabı olup komisyon istemicek birisi lazım kendi kartımla bi ürün alıp iade edicem kendim açıyorum olmuyor bir türlü



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >