Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
1489
Cevap
37436
Tıklama
7
Öne Çıkarma
Cevap: PAYPAL Türkiye'den Çekiliyor (4. sayfa)
S
8 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: aS_shaBi
Paypal vergi kaçıran türkiyede resmileşmemiş(vergi vermediği için) bir kurumdur. Kısacası kendi çapında yasal ama asla yasallaşamayan bir kurumdur.


Sabah, Akit, Yeni Şafak, Haber7 vs.. okuyup gelip buraya saçma sapan yorum yazmayın.


< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snoppy -- 2 Haziran 2016; 14:11:52 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
F
8 yıl
Yarbay

Bırakın şu trolleri... Sokaktaki esnaf hamuduyla vergi kaçırır, sesleri çıkmaz, kutu kutu balya balya paralar cukkalanır sesleri çıkmaz, haklar, özgürlükler kısıtlanır sesleri çıkmaz, çocuklar başta olmak üzere canlı her şeye tecavüz edilir sesleri çıkmaz hatta savunurlar ama senin paypal hesabına yatırılan 10 liranın vergisini vermiyorsun diye aslan kesilir. Hadi lan ordan İki yüzlülük yapmayın. Sokağınızdaki esnafın vergi levhasına bakın bakalım 1 günlük gerçek cirosu aylık olarak bile yazmıyordur. 800 lira kazanacak ha ana caddedeki büfe? Saatlik cirosu 800 lira olan yer ayda 800 lira kazanacak? Onları sormazsınız tabi. Ama paypalla ödeme aldık derse birisi onun karşısına aslan kesiliyorsunuz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
8 yıl
Binbaşı

Birileri insanlarin gelecegiyle, ekmegiyle, serefiyle, caniyla oynamaya devam ederken oyunu uc bes kurusa satan ve ulkenin ne hale geldigini umursamayan, kendisine dokunmayan yilanin bin yasamasini dileyen zihniyete sesleniyorum. Hepinizin derdi ufak, kirli cikarlariniz. Kiminiz iki ekmege kiminiz milyon dolarlara vicdaninizi, bedeninizi, iradenizi satiyorsunuz. Hepinizin bir fiyati var. Kiminiz ucuz kiminiz pahalisiniz ama neticede satilmissiniz. Ve biliyorum ki iktidara olan bagliliginizin tek nedeni cikarlariniz. Din iman hikaye.

Daha bir yil once neden Akp'ye oy verdiginizi sordugumuzda artik analarin aglamadigini bahane gosteriyordunuz. Bugun her zamankinden cok aglarken analar, siz yine ayni zihniyetin arkasindasiniz? Sizin detdiniz ne analar, ne din, ne iman. Bugun Tayyip'i dindar diye sevdiginizi soyluyorsunuz ama adam ciksa ateist oldugunu itiraf etse yine umursamazsiniz. Mamanizi verdigi muddetce.

Kendi satilmisliginizi inkar etmek icin kullandiginiz maskeler bunlar ve akp'ye tek bagliliginiz aldiginiz rusvetler. Bir gun gelecek ve bu zihniyet sizin oylariniza filan ihtiyac duymayacak. Iste o gun hepinizin mama taslariniz bos kalacak. Iste o gun, bin yil yasamasini dilediginiz yilan sizi de sokacak.

En buyuk arzum o gunu gormek. Artik kendi hatalarinizin bedelini kendiniz odemelisiniz. Masum olanlar degil. Sen belediyeden bedava ekmek aldigi icin oyunu satan kisi, sana sesleniyorum. Bu gunlerin tadini cikarmaya bak, bir lokma daha at yilana. Iyice semirsin...
Sira sana da gelecek ve o zaman geldiginde dislerinin ve zehrinin daha buyuk olmasini tercih ederim...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kultablasi -- 20 Haziran 2016; 23:30:53 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
7 yıl
Yarbay

Paypal'ın ülkemizde uygulamasının son bulmasında yer almış, işin içinde olmuş kim varsa, cehennemin en ücra köşelerinde cayır cayır yanar inşallah. Yediği lokma boğazından geçmez umarım her kimsen sen. Maalesef bir daha da gelemezler. 28 tane Paypal'ın yasak olduğu ülke var hepsini toplasan bir adam etmez. Çok gelişmiş ülkeyiz ya bizim ne işimiz olur Paypal ile, devletimiz kazansın (!)




Bu mesajda bahsedilenler: @Mohawknife
L
8 yıl
Yarbay

paypal ile artık alışveriş yapılamayacaksa Çin'den daha bir şey alınmaz !!!

adamlar Paypal korkularından gönderdikleri bozuk ürünün parasını iade ettiler daha geçen gün.

Paypal olmasa üzerine su içerdim.

Aliexpress kalır bir tek seçenek ki o da eski aliexpress değil!



R
8 yıl
Yarbay

aktrollde geldi ekip tamamlandı hadi canım baştan bir oku bakalım...bozacının şahidi şıracı seni...
ayrıca mini sürümde 18 sayfa olan şu konuda topu topu 3-5 trolsünüz şurda şu olaya destek olan..bide kendinizi bu kadar belli etmeseniz iyiydide..
ayrıca vakti zamanında paypal nasıl bir geçirmişse bunlara hala içlerinde belli ki





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 31 Mayıs 2016; 13:11:41 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @xxlboy
T
8 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: vibex2kullanicisi

pardon nerede 2.5euro söylede biz de alalım

https://produkte.migros.ch/optigal-poulet-241001092000 1 kilo tavuk 6 frang yaklaşık 18 tl
https://produkte.migros.ch/leger-rindshackfleisch 6frang 300gr kıyma yaklaşık 18tl
https://produkte.migros.ch/m-budget-rindsvoressen dana eti kilosu 18.60 frank yaklaşık 54 tl



Dünyanın en pahalı ülkelerinden İsviçre'yi örnek gösteriyor asgari ücret 3500 Euro orada biliyor musun aslan işin komiği burada asgari ücret 400 dolar ve orada bile burdan ucuz

git Almanya Avusturya Bulgaristan Romanya araştır buraları bak bakalım 2-3 Euro mu değil mi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

X
8 yıl
Yüzbaşı

Burada Paypalı haklı bulup BDDK haksız bulanlar sanırım kafayı kuma gömmüş, olayı tek taraflı görüp, olaya duygusal bakan tipler.

Neden duygusal, sebebi açık, bir şekilde paypala göbekten bağlanmış, elinde oyuncağı alındığı için şimdi bas bas bağıran çocuk gibi.

O an çocuğa istediğin kadar mantıklı ve geçerli sebep söyle, artık çocuk zırlamaya başlamıştır, o an onun için mantık bitmiştir, tek sorun duygularıdır.

burada paypal u çok çok haklı bulanlarda bu duygu içerisindeler.

Mantıklı bir adam sormalı.

Madem devletin uymanı istediğin yasalar 1 yıl önce sana söylendi, ve sana hazırlanmam için zaman verildi, sen neden bu saate kadar birşey yapmadın ?
ve ya neden kullanıcılarını 3 ay önce durum böyle diyip uyarmak yerine sadece 1 hafta önce kışkırtıcı bir şekilde bilgilendirdin ? (kışkırtıcı diyorum , çünkü açıkalasında aba altında devleti suçlu gösteren , lisanslarını ( sanki geçersiz bir sebepten dolayı) iptal eden BDDK diye bahsediyorsun ? )


Burada kullanıcılarına asıl en büyük kazığı atan paypal , halen millet gelmiş, sorunu başka yerde arıyor.


Sizin sevdiğiniz paypal sizi şey yapıyor olmasın ?

google a bakınca paypal ın hiç de masum olmadığı gün gibi ortada.

http://www.paypalsucks.com/

http://www.screw-paypal.com/

https://www.aboutpaypal.org/

https://www.quora.com/Why-do-so-many-people-hate-PayPal

https://www.facebook.com/NoPayPal/

https://www.youtube.com/watch?v=pt4tjneF_Wk



G
8 yıl
Binbaşı

Ulan var ya şurda paypal kapandı diye göbek atanların alayının haberi yokdu paypalden, adım gibi eminim.Bide gelmiş kimisi türk bayrağı resmi koymuş.Kimisi başka birşeyler zırvalamış.Kazıklanmayı devleti desteklemek olarak görüyorlar.Acıyorum ciddi anlamda



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
8 yıl
Binbaşı

Ben olaya lokal değinmedim aslında. Kimse vergi alınmasın demiyor ama genel olarak her şeyden gereğinden fazla ve elde edilen gelirin çok üstünde vergilendirmeler söz konusu ülkemizde. Buda insanları tahammülsüz bir hale getiriyor. İnsanlar bıktı usandı. Avrupa'da ve ABD'de olay "Katma Değer Vergisi" ile sınırlıyken, bizim her adımımızdan vergi alınıyor. Sence bu milletin buna tepki koyması vatan hainliği anlamına mı gelir? Sen Cumhuriyet tarihi boyunca bir tek kişinin %18 KDV için sokaklara düştüğünü, şikayetçi olduğunu gördün mü?

Yani bu paypal konusunda insanlar "haydi hep beraber vergi kaçıralım" gibi bir motivasyon içinde değiller. Herkes vergi kaçırmanın bir suç olduğunun en az senin kadar farkında . Kimse paypal vergi ödemesin demiyor. Ama BDDK kaş yapayım derken göz çıkardı. Bu insanları mağdur etti. Sen devletin kasasını vatandaşından çok düşünürsen, insanlarda tepkisini koyar. Bu konuda vatandaşı mağdur etmeden uzlaşmak BDDK ya düşüyordu. Çünkü bizi temsilen onlar var.


Paypal konusundaki tepkilerin özeti şu;

1- Bu insanların alternatifsiz bir şekilde mağdur bırakılması

2- Vergi konusunda bardağın taşması

3- Konuyu amacından saptırıp "Paypalın vergi vermemesini savunuyorsunuz, vatan hainisiniz" imaları. Halbuki tepkilerin bununla alakası bile yok. Herkes bir mağduriyeti dile getiriyor hepsi bu.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC_Hawker -- 2 Haziran 2016; 21:47:45 >


Bu mesajda bahsedilenler: @tadanyz
A
8 yıl
Binbaşı

Aranızdaki muhabbete vakıf değilim ama bu ülkeye gelerek hayır yaptılar evet. Bizi bir sürü aracı firmaya haraç vermekten kurtardılar. Siteler ne kadar güvenilir olursa olsun, son sözü hep paypal söyledi. Satıcı ve Siteden (kurumdan) bağımsız bir şekilde paranı korudu. "Acaba kazık mı yedik? Bu ürün dandik çıkarsa ben paramı nasıl iade alacağım? " gibi daha binlerce soruyu aklımızdan tek hamlede söktü attı.

Dünya çapında 180 Milyon insan da buna güveniyor olacak ki, paypalı tercih etmiş.




Bu mesajda bahsedilenler: @_CarpeDiem_
L
8 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Az önce web sitesine eklenmiş duyuru:

Türkiye’deki Müşterilerimiz İçin Önemli Bilgilendirme

PayPal olarak Türkiye’deki faaliyetlerimizi durdurduğumuzu üzülerek bildirmekteyiz.

6 Haziran 2016 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Türkiye’deki müşterilerimiz PayPal hesapları üzerinden para gönderme ve alma işlemi yapamayacaklardır. Müşterilerimiz PayPal hesaplarına giriş yapabilir ve varsa hesaplarındaki bakiyeyi Türkiye’deki banka hesaplarına aktarabilirler.

Belirtmek isteriz ki, PayPal’ın önceliği her zaman müşterileri olmuştur. Ancak yerel düzenleyici kuruluşa yaptığımız lisans başvurusunun reddi ve ilgili kurumun Türkiye'deki faaliyetlerimizi durdurma talimatı doğrultusunda uygulamak durumunda olduğumuz bu karardan dolayı üzüntü duymaktayız.

Müşterilerimiz bilgi sayfasını ziyaret ederek bu sürecin kendilerini nasıl etkileyeceğine ilişkin detaylı bilgi alabilirler.

PayPal olarak tüm müşterilerimize bugüne kadar bizi tercih ettikleri için teşekkürlerimizi iletmek isteriz. PayPal'a vermiş olduğunuz destek Türkiye'deki çalışanlarımız ve şirketimiz için her zaman önemli olmuştur.

Gelecekte Türkiye'deki müşterilerimize yeniden hizmet verebilmek için gerekli izinlerin alınması yönündeki çalışmalarımız devam edecektir.


< Resime gitmek için tıklayın >


31.05.2016 itibariyle üyelere gönderilen bilgi maili:

< Resime gitmek için tıklayın >

Hesabınızda kalan miktarı LÖSEV'e bağışlayabilirsiniz :
http://eksisozluk.com/paypal-hesaplarimizla-loseve-bagis-kampanyasi--5120574
http://www.losev.org.tr/bagis/Losev_paypal.aspx

BKM Genel Müdürü Soner Canko'nun PayPal'ın Türkiye'den çekilmesiyle ilgili konuşması:
https://youtu.be/TLYVf5nOjf4?t=1m41s





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loremipsum -- 31 Mayıs 2016; 14:49:54 >

S
8 yıl
Teğmen

Ugandadan daha az gelişmiş bi ülke olmak kadar acı verici başka bir şey olamaz paypal ile birçok insan işlem yapıyordu.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
8 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: s.uzun

Ben burda bu düzende mutluyum. Ulkenin icine edildigini soyleyen sensin. Beğenmiyorsan git, seni kimse burda zorla tutmuyor.

Boş konuşma aslan parçası, alan var mı ki gitsin adam? Elini kolunu sallayarak alsalar ülkenin yüzde sekseni gider, başta da sen


Bu mesaja 1 cevap geldi.
-
8 yıl
Yüzbaşı

Merhaba;
Türkiye operasyonunun 6 haziran 2016 tarihi itibari ile sonlanmasından sonra paypal hesabını vpn kullanarak Amerika ip adresi ile açtıktan sonra hesabınıza entropay.com ile ürettiğiniz sanal kartı kullanarak yurtdışından aynı şekilde alışveriş yapılabilir.
İyi alışverişler.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -frambuaz -- 1 Haziran 2016; 12:25:09 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
8 yıl
Yarbay

Bazıları vergi kaçıran falan var demişte meclis'e gelmeyen sayıştay raporları var.
Onlar meclise gelsin ondan sonra ortalığa çıkın.
Ya çok safsınız ya da çok çakalsınız.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
8 yıl
Binbaşı

Rezanın, bakanların, spor camiasının kısacası hükumetin bizi düdükleyip gününü gün ettiği su ülkede.Ağzını açma yanlar gelmiş burada paypal vergi kaçırıyor, kara para aklıyor diye Maval okuyor.akp ve erdo yanlısı gazetelerde paypali suçlu görüyor.17-25 aralığı bile darbe diye halka lanse edenlerden ne beklenir ki.Amerika Türkiyeye darbe yapacak rezayı o yüZden aldılar demi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
8 yıl
Yarbay

Yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum bu işin sonu yok zamanında treni kaçırmış halk eğitimsiz kalmış bırakılmış. tüm dünya bilim teknoloji, eğitim seviyesinde katlama yapmış şu an onların tekelinde hareket ediliyor onlar yönetiyor zaten. Bu böyle gider durur. Yapılacak tek şey aklı başında olanların kendini kurtarması zira Atatürk gibi birinin çıkıp bu ülkeyi bir daha kurtarmasını beklemek biraz hayalperestlik olur o tarihte bir kere olur ve Atatürk'ün yaptığıda büyük kerizlik konumuna düşüyor şu hale bakıldığında.

Bu halk için hiçbir şey yapmaya değmez Atatürk kendi hayatını mahvedip, ölüp gitmiş o kadar mücadele vermişte nolmuş kıymetini bırak bilmeyi, arkasından 30-40 milyon kişi sövüp hakaret ediyor, dinsiz diyor vs. Bu millete bu topraklar fazla kimse kusura bakmasın. Bu topraklarda japonlar olsaydı o kıçıkırık yarım adadan dünyaya meydan okuyan millet bu toprakların verimi konumu ile dünyanın en güçlü devleti olmaya rahat aday olurdu.

Sana şöyle söylüyeyim yılda bir 5 daireli apartmandan kiraya verdiğin için emlak vergisi olarak senden 4000 lira ayrıca gelir vergisi olarak 3000 kusur bin lira bu devlet seni soyuyorsa buna insanlık denmez.İnsanların iliğini kurutmaya and içmişer ve çalanlar topluyanlar doymuyor. İşin kötüsü bu. Dur diyen zaten olamaz çevresindekilerin hepsi satılık. O yüzden fazla düşünmeye gerek yok. Gittiği yere kadar. Senin elinde ülkeni şu an kurtarma şansı olsa nolur? Bu halk 50 sene sona gene aynı bk yoluna sokar. O potansiyel hep var.

Her şeyde kısıtlama var, İrandaki gibi yakında el ele yürümek yasak olacak sokakta. Bunlara müstahakmıyız evet. Bazıları yüzünden evet.

Ülkenin doğusu savaş alanı teroristler parçalamışlar, pazar günü 500 sene önce bitmiş gitmiş, fetih hikayeleriyle gaza getiriliyor boş beyinler! Sen fethedeceksen fatihin torunuysan git doğuya al eline silahını taşını sopanı milyonlar olarak git o teroristlerin işini bitir. Ülkede ekonomi yok başkanlık getirecekmiş, daha başbakanını elinde tutamayan adam başkan olacakmış





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 2 Haziran 2016; 14:01:05 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ltrg
R
8 yıl
Yarbay

oh çok iyi olmuş kurtulduk hem komisyon kesiyor hem de hiçbir soruna çözüm üretemiyorlar...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
8 yıl
Yarbay

lanet olsun böyle ülkeye .. yerli malınımı teşvik edecekler düzenbazlar.