Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
41
Cevap
11994
Tıklama
15
Öne Çıkarma
Cevap: Pathfinder Kingmaker Enhanced Plus Edition - Translate Türkçe Yama V1.6 (2. sayfa)
F
2 yıl
Yüzbaşı

Ayıptır sorması Wrath of the Righteous için de bir şey yapabilir misiniz zor değilse ? Mevcut bir yama var ama anlaşılamayacak seviyede.



A
2 yıl
Yüzbaşı

Skill,class vs. isimleri falan ingilizce olsaymış daha iyi olacakmış, translate olunca biraz karışmış ortalık ama translate olmasına ragmen iyi olmuş yama elinize sağlık.



B
2 yıl
Çavuş

başarılı olmuş teşekkürler.
zamanınız olursa Skill ve class isimlerini inigilizce bıraksanız daha güzel olur.



B
2 yıl
Yüzbaşı

Merhaba

Bu yamanın üzerinde durmaya devam edecek misiniz uzun bir süre (Denemeden yazıyorum), ona göre oynamak için en olgun halini bekleyeceğim. Çok farketmez bunun bi fazlası olur derseniz çok beklemeyeceğim.



M
2 yıl
Er

Öncelikle emeğin için çok teşekkürler.

Fakat bazı yerlerde tüm text metni [Unknown key : ***********] gibi bilinmeyen kodlamalarla geliyor. Bunlardan biride kaledeki hikaye anlatıcısı dayının konuşmaları. Aynı hataya bir kaç görevde de denk geldim. Resimde ki gibi.
< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 2 cevap geldi.
S
2 yıl
Yüzbaşı

Evet bunu ben de fark ettim hatta sizin gibi buraya atacaktım ama sonradan oyundan sıkılınca bıraktım. Çok fazla diyalog var zaten ve bir noktadan sonra okumak bile büyük angarya gelmeye başlıyor. Oyunu yapanlar o kadar tembeller ki bir hikaye anlatacaklar ama bunu animasyonlar ile yapmak yerine sayfalarca tex üzerinden yapmışlar ve bu gerçekten çok sıkıcı bir hal alıyor. Kitap okumak istesem gider kitap okurum. Çok takılmayın yani zaten önemli bir şey söylemiyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @Mascaltar
S
2 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Düzenledim ama metinin yarısından fazlası ingilizce şu an vaktim olmadığı için bu şekilde sunuyorum.


https://www80.zippyshare.com/v/Qxarx0mN/file.html Kingmaker_Data\StreamingAssets\Localization içine atarak kullanabilirsin.

Bu tarz başka hatalar ile karşılaşırsan dm den ulaştırabilirsin vaktim olduğunda düzeltip yamayı güncelliyorum.




Bu mesajda bahsedilenler: @Mascaltar
J
2 yıl
Teğmen

Arkadaşlar yama ile oyunu bitiren var mı ? Son durumu nedir acaba bilgi verebilecek var mı ?



M
2 yıl
Çavuş

Eline emeğine sağlık kardeşim, beklediğim çok ötesinde bir yama olmuş. Ben muhtemel diğer başka makine yamalar gibi hiçbirşey anlaşılmıyordur heralde demiştim ama yanılmışım, oyunda 60 saati devirdim, dediğim gibi şu ana kadar beklediğim çok ötesinde bir yama çıktı. Hatalar var mı var, hatta diğer arkadaşların dediği gibi skill, spell, class isimleri çevrilmemiş olsa daha iyi olurdu gerçektende, çünkü kafalar karışabiliyor bazen bu neydi diye, onların orjinal isim ve açıklamalarına da arada sırada internetten falan bakmaya çalışıyoruz işte, neyse. Yama için tekrar teşekkürler, umarım güncellenir ve daha iyi bir hale gelir..

Kararsız kalan arkadaşlara da tavsiyem bir indirip deneyin, bence kafi derecede bir translate yama olmuş.



B
2 yıl
Er

Üstadım eline emeğine sağlık, bilgisi olan varmıdır oyunun bu ara reklamlarını çok gördüm indirmeyi düşünüyorum steam üzerinden yama güncelmidir. İngilizce özürlüsü olarak türkçe çevirisi olmayan hiç bir oyuna bakmıyorum bilgisi olan varsa cevaplarsa müteşekkir kalırım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
2 yıl
Çavuş

Evet ben yakın zamanda sonuna kadar steam üzerinden oynadım oyunu, yama çalışıyor ama bazı (Özlekle DLC ile sonradan eklenen karakterlerin diyaloglarında vs.) hatalı yerler var, lakin genele vurduğumuzda bunlar çok az yer kaplıyor, oyuna çok bir etkisi olmuyor. O kısımlar güncellenirse iyi olur ve umarım bu ve bundan sonra çıkan ikinci oyuna profesyonel bir yama gelir diyeceğim ama lakin bu da çok zor görünüyor maalesef. Bu sebeple oynamak isteyen arkadaşlar varsa bence beklemesinler, bu yama ile bir denesinler derim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
2 yıl
Er

Teşekkürler üstadım şuanda aktif olmasını bilmek bile sevindirici umarım dediğiniz gibi güncellemelerde yapılır ağız tadı ile keyif alırız :)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @mexelinal
A
geçen yıl
Er

Merhana öncelikle yamayı deniyorum ama hiçbir şekilde olmuyor kurdum başka bir yerden yama buldum ama oda hatalı bir yama yardımcı olursan sevinirim oyunun orjinalini almadım yama o şekilde olcaksa alabilirim tabi



F
geçen yıl
Çavuş

Yaman için teşekkürler gayet akıcı oynayabiliyorum ama oyunun bir ekranında bu şekilde bugta takılıyorum

< Resime gitmek için tıklayın >

fransızca ya aldığımda dialoglar geliyor yardımcı olabilir misin ?



F
geçen yıl
Çavuş

Merhaba oyunda konudaki gibi unknow game sorunu vs yaşarsanız ben oynadıkça düzeltiğim halide bu şekilde

https://file.io/tNRLr0bFVYgj
çok hayranı yok ama belki oynamak isteyen oynar çok güzel çeviri olmasa da tatmin ediyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
geçen yıl
Er

link kırık düzeltir misin




Bu mesajda bahsedilenler: @Fire109
F
geçen yıl
Çavuş

Merhaba


https://dosya.co/0cpko3lqh5ss/Localization.7z.html
Çok çabuk silinmiş bu kadar tahmin edemedim. Daha uzun ne kadar durur bilemiyorum.
öneriye açığım



Z
geçen yıl
Er

Dlcler içinde bu yama geçerli mi ? Ona göre dlc alacağım ya da almalı mıyım? Hangi dlcleri önerirsiniz?



F
10 ay
Er

Hocam eğer türkçe yamanın nasıl yapıldığını anlatabilirseniz Chat GBT yardımıyla yamayı düzenlemek istiyorum. Özel mesajım açık yazarsanız sevinirim.



V
10 ay
Teğmen

Emeğinize sağlık, teşekkürler. Bakalım nasılmış, inşallah güzel kabul edilebilir bir düzeydedir çeviri ^^ Çünkü right yazdığında doğru yerine sağ okumak cidden çok sinir bozucu olabiliyor.