V

Teğmen
05 Aralık 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
121 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
V
4 yıl
NTFS FILE SYSTEM hatası Windows 10
Selamlar,
Bilgisayarımın mekanik diskinde sürekli mavi ekran hataları alıyordum. En son çıkan Ntfs File System hatasından bir türlü kurtulamadım. Format atacağım sırada bile formata engel olup sürekli bu mavi ekran hatasını alıyorum. Araştırdığım bazı yerlerde komut istemi ile çözüldüğünü falan gördüm. Ancak bilgisayarımımın o bölümüne ulaşmama izin vermiyor sadece BIOS a girebiliyorum. SSD alıp ona win 10 u kurdum ancak onu da sadece mekanik diski çıkartırsam izin veriyordu. Şu an mekanik diskimi hiç bir şekilde kullanamıyorum. Sadece Ubuntu ile bilgisayarı açarsam o diske ulaşabiliyorum. Başka hiç bir türlü Ntfs File System hatasını geçemiyorum.

Bunu nasıl çözebilirim?

Mekanik diskdeki windows silersem sorunu halledebilecekmişim gibi geliyor ama o C kısmını bir türlü silemediğimden 1tb diskimi kullanamıyorum.
V
4 yıl
turkceyama.net hakkında
Herkese selam, bugün kütüphanem de ki oyunlardan bazılarının Türkçe yaması var mı diye bir araştırma yaparken şu siteye rastladım turkceyama.net. Site pek bir sahtekârmış gibi geldi. Sitede bir sürü yama varmış gibi görünüyor ancak 3-4 tane oyunun linkini denedim ama hepsi kırık. Özellikle sitenin admini 28.03.2020 de linki yenilediğini söylediği yama dahi kırık durumda. Ben bir değil iki sitenin birden anında bu kadar kısa tepki verip sileceğinden çok şüpheliyim. Bu siteden bir şey indiren oldu mu?
Yoksa bu üç kâğıtçı site milletin oyun sevgisi üstünden kolay para kazanmaya çalışan zavallı insanın teki gibi görünüyor.

Eğer cidden böyle bir yama varsa burdan özür dilemesini de bilirim ama bana hiç de öyleymiş gibi gelmedi açıkçası bu tip gördüğünüz siteler olursa lütfen siz de insanları aldanmaması için uyarın.
V
8 yıl
Bilgisayara formatla win 7 atmak
Selam, dizüstü bilgisayarım ilk alındığında win 8 yüklüydü ve ben bunu 7 ye çevirmek istiyorum. Ancak sürekli bir sorun çıkarıyor bilgisayar. 4 farklı win 7 format cd si denedim hiçbiri olmuyor. Sadece win 8 yüklersem sorunsuz çalışıp yükleniyor. Artık iyice sinir olmaya başladım lütfen yardım edebilir misiniz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.