Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
11671
Cevap
402783
Tıklama
20
Öne Çıkarma
[PASİF] ★★★ LG G4 ANA KONUSU ★★★ (Diğer Konudan Devam)
T
10 yıl
Yarbay

g6 bekleyenler artilasin



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
9 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: torku42

G3'ten bu yana 4K kayıtta bir gıdım ilerleme olmamış hala 30mbit gibi düşük bitrate ile kayıt yapıyor.

Telefon kullanan herkes elini vicdanına koysun kaç kere çekim öncesi ayar yaptınız, herkes otomatikte kullanmıyor mu? Hiç kullanmayacağın ayarlama izin vermesi kağıt üstünde avantaj.

Diyeceğim o ki işlemci, dahili bellek gibi cihazın ekonomik ömrünü uzatan donanım farklarını kullanırken hissedilmiyor diye geçiştirenler, otomatikte kullanacakları ve yan yana koyup zum yapmadıkça farkını hiç bir zaman anlatamayacakları fotoğraf kalitesi için G4 seçeneğini iddia ediyor!

Kendinizi kandırmayın, yada G4 almak için kendinizi kandırmak dışında çaresiz yok gibi zaten tercih sizin.

Bence senin canın sıkılmış, burada sorun yaratmak istiyorsun. Burada telefonu alacaklar, almış olanlar yorum yapıyorlar.

Telefonun "manuel" ayarlarını oldukça sık kullanıyorum. Gece çekimlerinde küçük tripodum yanımda duruyor, oldukça güzel çekimler yapıyorum. Ki s6 edge kullandım bunuda söyleyim, Edge'den kamerası iyi. 4k konusunda haklısın ama sanırım 1080p'de de S6'ya fark attığını da biliyorsundur. Teknoseyir'deki videoyu izleyip buraya gelmiş yorum yapıyorsun.

Ayrıca "kimsenin" kimseyi geçiştirdiği falan yok arkadaşım. Telefonu zorla mı satıyorlar sana yooo, paranla alıyorsun, testler ortada mı, ortada, s6 resmen ezip geçiyor G4'ü. Bunu saklayan mı var, yooo, eee sorun ne o zaman. Bunun artısı eksisi ortada, sd kartı var, pili çıkıyor, gece çekimleri "herkes" tarafından onaylandığı üzere daha iyi. Bu bir tercih meselesi, neden gelip burada "kendinizi" kandırmayın türünden yorumlar yapıyorsun.

Alma, zorlamıyorlar seni. Git, en beğendiğini, sana hitap edeni al. Burada g4 alan herkes, ya da alacak olanlar, Test sonuçlarını da biliyor, cihazı da biliyor. Salak mıyız biz, araştırmadan mı alıyoruz sanıyorsun, mal mal kendimizi kandırıp "aaaa" süper bu diyip gidip aldığımzıı falan mı düşünüyorsun? Öyleyse düşünme, neyin ne olduğunu, artı ve eksisini bilerek alıyoruz. Lütfen üzme bizi, git başka konuya.



Y
9 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: VESRAP

Bence Lg bu kadar ince ayarı olan kamerası için mutlaka kısa da olsa bir yardımcı kılavuz yayınlamalıydı...Kamerasına o kadar vurgu yapılıyor ama ne kendi sitesinde, ne telefonun içinde, ne de kutuyla gelen kitapçıkta en ufak bir kamera ile ilgili materyal yok...

Hiç bir zorluğu yok. Diyafram da olsa işin içinde kafa karışır belki ama diyafram sabit zaten.

Enstantane 1/10 1/50 diye ifade edilen perde hızıdır. Sensör saniyenin 50 de biri kadar açık kalır o anki kareyi yakalar. 3sn enstantane var mesela sensör 3sn açık kalır 3 saniye boyunca sensöre ışık düşer. Ama sensör ne kadar açık kalırsa sensörün emdiği ışıklar haraket ederse kare de o ışıklar çizgi halinde gözükür. 1/1000 mesela spor çekimleri için uygundur gündüz bu değerlere çıkılabilir perde saniyenin 1000de biri kadar açılır hemen kapanır o anki hareketi hiç bulanıklık yaşamadan yakalarsınız.

Yani uzun lafın kısası enstantane = hız. Hızlı fotoğrafların durağan bir objeymiş gibi çekilmesini istiyorsanız yüksek enstantane kullanacaksınız. Geceleri sensöre daha fazla ışık alabilmek için sensörü daha çok açık tutmak için 1sn altına ineceksiniz. Fakat bu sefer tripod kullanmaya ihtiyacınız var cihaz asla titrememeli.


ISO = ışık hassasiyeti. ISO denen şey sensöre elektriksel olarak verilen akım ile ışık kapma yeteneğini arttırmaktır. Ne kadar çok enerji verirseniz bir işlemcinin çarpanını artttırıp hız aşırtmak gibi sensörde de ışık tutma kabiliyeti o kadar artar. Fakat belli bir iso üstünde ekranda noktacıklar belirir. Bunlara noise deriz, bunun sebebi de pixel hatasıdır, pxeller fazla enerjiden ısınınca anlık böyle hatalar yansıtır ve gürültülü bir fotoğraf elde ediir. Bu yüzden geceleri standart telefonlar enstantaneyi fazla düşürmeyip isoya abandığı için noise oluşur, böyle olunca telefon noise reduction uygular yani temizleme ve bu temizleme de yağlı boya efekti dediğimiz detay kaybına yol açar.

G4 ile tripod'a sabitleyip, iso 200'ü geçmeden enstantaneyi de 5sn yeye kadar indirerek çok güzel gece fotoları çekilebilir. Standart bir telefon ne yapar, enstantane ayarı otomatik olduğundan adam bunu elde çekecek tripod'a falan koymaz biz bunu 1/5 altına indirmeyelim fotoğraf titremesin der ama gece fotosu karanlık da çıkmasın diyerekten yazılımcılar otomatik ayarı 1/5 iso 2000 olarak ayarlar. İso 2000 de noise oluşur noise ise NR ile silinir foto temiz gözükür telefon ekranında ama pc de %100crop da baktığınız da detaylar kaybolmuştur.


White Balance = Bildiğimiz beyaz ayarı. Telefonda Kelvin olarak ayarlanmış, doğrusu da budur aslında ve profesyonel makinelerde ayarlar bu şekildedir. Kelvin değeri yükseldikçe soğuk renkler düştükçe sıcak renkler elde edilir. Bunu deneyerek o an çektiğiniz ortama göre ayarlarsınız.


Başka ne ayarı var aklıma gelmedi G4 kullanmadığım için varsa merak ettiğiniz sorabilirsiniz.

Ek olarak diyafram ; G4 de diyafram ayarı yok, olabilir miydi tartışılır ama o bit kadar lensin içine diyafram koyup sağlıklı çalışabilmesini sağlamak büyük başarı olurdu :)

Ben ufak kompact makinelerle pek ilgilenmedim iyi bir diyafram ayarları var mı bilmiyorum ama DSLR üzerinden anlatacağım. Şimdi Objektiflerin içinde bu ayar için yapraklar bulunur kimisi de bıçak der bunlara. Makineden ayarlı ya da lens üzerinden ayarlı manuel modelleri vardır. Şimdi hepsi elektronik oldu artık, eskiden lens üstünden ayarlanırdı. Diyafram en açık ve en kapalı olarak değerlendirilir , yüksek açıklık sunan bir lens çok iyidir ve pahalıdır fiyatları kalitesine göre artar gider 5 milyara canon F1.2 objektifi var örneğin :) Objektifler teknik yapılarına göre en açık olarak kimisi f1,8 kimisi f2,8 kimisi f3,5 destekler. Bunlar çok ayrıntılı değerler uzun uzun anlatmak gerekir ben çalışma mantığını anlatacağım sadece.

Diyafram ingilizcede terimsel olarak Aperture olarak geçer, sözlük anlamı Açıklık demektir. Yani açıklık ne kadar çok olursa oradan ışık daha çok geçer. G4 F.1.8 olarak üretilmiş. G3 F2,4 Arada aman aman fark yok diyebilirsiniz ama ÇAP olarak düşünüldüğünde müthiş bir ışık oranı sunar 2-3 stop enstantaneyi yükseltebilirsiniz ya da isoyu düşürebilirsiniz F2,4 e göre 2 kat fazla ışık alacağından ve böyle oldu mu gece düşük iso da ve kabul edilebilir bir enstantane hızında daha güzel fotolar çekilebilir.

Örneğin GECE, G3 ISO 800 1/5 Enstantane de çektiği fotoğrafı G4 diyafram açıklığı sayesinde ISO 400 1/10 gibi bir değerde çekebilir. Aynı aydınlıkta bir fotoğraf sunar ikiside bu değerlerde ama G4 ile daha az noise olur enstantane arttığı için optik sabitleyicinin desteği de elde titremeden daha rahat fotoğraf çekilebilir.

Gece büyük avantaj ama gündüz dezavantajdır bu durum. Gündüz siz F1,8 ile 1/400 de biraz zor fotoğraf çekersiniz çok ışık patlaması olur. Bu yüzden enstantane süresi çok yüksek değerlere çıkabilir olarak ayarlanmış. Biz DSLR kullanırken gündüz diyaframı da kısarız enstantaneyi arttırmak yerine. 1/400 yapar isoyu 100 yaparız diyaframı da F5,0 civarlarına alırız ışığı dengeleriz. Diyafram da çok önemlidir bu yüzden fotoğrafçılıkta hatta ortalama diyafram değerlerinde fotonun keskinliği daha da artar bu da yine teknik tartışma konusu çok uzar burada tartışmaya gerek yok :D



T
9 yıl
Yüzbaşı

Koskoca donanımhaber %80-90 kamera üzerine kurgulanmış bir cihazı incelemekten aciz, çünkü fotoğraftan anlayan bür kişi bile yok kadroda, murat gamsızı bekliyoruz bakalım.

Çoluk çocuk eğlendiriyorlar oyun dedikodularıyla ancak!


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Konu kiltlenmişir, gerekçeleri son mesajdan okuyabilirsiniz. Güncel konu:
LG G4 KULLANICILARI KULÜBÜ VE ANA KONUSU

http://forum.donanimhaber.com/m_109488706/tm.htm


< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

Tasarım

LG G4, G3 tasarımını büyük oranda koruyor. Ama kayda değer farklılıklar da yok değil. Ön bölüme bakıldığında G3 ve G4 birbirine benziyor. G3’ün çerçeveleri G4’te desenli bir yapıya bürünürken, asıl değişim G4’ün arkasında yaşanıyor. LG G4’ün plastik ve deri kapaklı sürümleri mevcut. Plastik kapaklar ön kısımlarla uyumlu ve desenli bir yapıdan oluşuyor. Gerçek deriden oluşan arka kapaklarda LG G4’e Premium bir yapı kazandırıyor. Üstelik deri kapakları birçok renk seçeneğine sahip.

Fiziksel detaylardan söz edecek olursak; G4’ün hafif eğri kasası 149.1x 75.3 x 8.9mm ebatlara sahip. LG, G3’teki (G3’ün ebatları 146.3 x 74.6 x 8.9 mm ) kalınlığı aynen koruyor. Ancak G4, G3’ten daha yaklaşık 3 mm daha uzun ve 0.7mm daha geniş. LG G4 157 gram ağırlığında.

Ekran

LG, G4’te yer alan ekranı günler öncesinden açıklamıştı. Güney Koreli firma G4’te 5.5-inç büyüklüğünde Quad HD çözünürlüklü (inç başına 534 piksel) IPS Quantum ekrana yer veriyor. IPS LCD tabanlı ve standart RGB alt piksek diziliminin benimsendiği yeni panel, LG G3’ün ekranına oranla %20 daha geniş renk yelpazesi sunuyor. Yeni panelde kontrast oranı %50 oranında artırıldı. Parlaklık seviyesi de %30 oranında artırıldı ve buna rağmen panelin pil tüketimi aynı seviyelerde tutuldu.

İşlemci

LG G4’te beklendiği gibi Qaulcomm’un alt çekirdekli Snapdragon 808 işlemcisi kullanıldı. 2+4 şeklinde kümelenen işlemcide 2 adet Cortex-A57 çekirdeği ve 4 adet Cortex-A53 çekirdeği bulunuyor. ARM’ın big.LITTLE çalışma prensibini benimsemiş olan işlemcide performansı Cortex-A57 çekirdekleri belirlerken, Cortex-A53 çekirdekli ise daha basit işlemlerde devreye girerek pil verimliliğini ön planda tutuyor. 20nm üretim sürecine sahip Snapdragon 808’e Adreno 418 grafik birimi eşlik ediyor. Adreno 418, LG G3’te yer alan Adreno 330’dan %20 oranında daha hızlı çalışıyor.

Snapdragon 808 kağıt üzerinde Snapdragon 810’a göre daha düşük frekanslarda işlem görüyor. Bu durum performans anlamında olumsuzluk yaratsa da, pil süresi noktasında Snapdragon 808 daha verimli çalışıyor.

< Resime gitmek için tıklayın >

Bellek

LG G4’te 3GB LPDDR3 RAM kullanılıyor. 32GB dahili depolamanın yer aldığı telefonda kullanıcılar dilerse 128GB’ye kadar microSD kart desteğinden yararlanabilecek.

Kamera

LG G4’ün ön ve arka kısımlarından oldukça iddialı kameralar yer alıyor. Arka bölümde F/1.8 diyafram açıklığına sahip 16MP çözünürlüklü bir sensör kullanılıyor. Söz konusu sensör halihazırda ünlü fotoğraf test sitesi DxOMark’a göre en iyi kameraya sahip akıllı telefonlar olarak gösterilen Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge’den %11 oranında daha fazla ışık alabiliyor. Bu da karanlık ve az ışıklı ortamlarda LG G4’ün başarılı çekimler gerçekleştireceğini gösteriyor. LG G4’ün 16MP’lik arka kamerası 0.2 saniyede odaklama yapabilen lazer sensör ve LED flaşla destekleniyor.

İkinci nesil OIS (Optik Görüntü Sabitleme) teknolojisini beranerinde getiren kameranın yazılım tarafı da bir hayli iddialı görünüyor. RAW desteği sayesinde fotoğraflar ham bir şekilde yansıtılacak ve kullanıcılar çekim sonrası fotoğraflar üzerinde daha fazla düzenleme imkanına sahip olacak. Elle kontroller, ISO ve deklanşör hızı kontrolleri yine G4’ün kamera yetenekleri arasında yer alıyor.

LG G4’ün ön kısmında 8MP çözünürlüklü bir kamera kullanılıyor. Daha doğal ve doğru renkler adına kızılötesi ışık yayan kamerada kullanıcılar daha başarılı selfieler çekebilecek. Kullanıcılar ayrıca jest ve mimiklerle ön kamerayı devreye sokarak çekimler gerçekleştirebilecek.

Yazılım - Kullanıcı arayüzü

LG G4’ün yazılım tarafını Android 5.1 tabanlı UX 4.0 kullanıcı arayüzü oluşturuyor. G3’teki mevcut arayüzü makyajdan geçiren Güney Koreli firma arayüzü yeni özelliklerle daha da zengin hale getiriyor. Kişiye özel zil sesi ayarlama, geliştirilen Quick memo+ not alma uygulaması, akıllı ajanda, yeni Galeri uygulaması, Akıllı Tahta ve ses kısma tuşuna iki defa dokunarak fotoğraf çekmek arayüzde yer alan yenilikler arasında yer alıyor.

Pil

Pil seviyesi aynı kalmasına rağmen LG G2’den G3’e geçişte pil performansı ciddi anlamda düştü. Bunda Quad HD ekranın büyük rolü olduğunun altını çizmeliyiz. G4’te aynı çözünürlükte ve daha gelişmiş bir panel yer alıyor. Bununla birlikte pil kapasitesi değişmedi. G4’te çıkarılabilir 3.000 mAh gücünde bir pil kullanılıyor.

LG'nin G4'te kullandığı yeni pil Güney Koreli şirketin iddiasına göre 30 dakikada %60 doluluk seviyesine ulaşabiliyor.

Diğer özellikler

Wi-Fi, Bluetooth 4.0, LTE Cat. 6, NFC, DLNA, WiFi Direct, MicroUSB 2.0, IR Blaster, FM Radyo, 100GB Google Drive alan ve 1W gücünde hoparlör.

Fiyat ve Çıkış tarihi

Haziran ayının ilk haftası satışa çıkacak LG G4'ün Avrupa fiyatı 700€ seviyesinde olacak.

LG G4 için Mophie Şarjlı Kılıfını Duyurdu

Mobil cihazlar için aksesuar geliştiren Mophie firması LG G4 için oldukça şık ve ince tasarıma sahip şarjlı kılıfını duyurdu. Mophie Juice Pack’in ayrıntıları haberimizde.

LG dün düzenlemiş olduğu etkinlikte yeni amiral gemisi modeli LG G4 ile karşımıza çıktı. Gelişmiş kamera seçenekleri ile herkesi büyüleyen LG G4, ince ve Premium tasarımı ile dikkat çekmeyi başarmıştı.

LG G4’ün etkinlik sırasında tam dolu şarj ile 1 günden fazla pil ömrü sunduğu açıklanmıştı. 3000 mAh değerindeki bataryanın tüm özellikleri açık olarak 1 günü tamamlayacağından şüphe duyanlar için Mophie firması yeni aksesuarını duyurdu.

Üst düzey mobil cihazlar için aksesuar geliştiren özellikle bataryalı kılıfları ile büyük ses getiren Mophie, LG G4 ile uyumlu şarjlı kılıfını duyurdu. LG G4’ün kavisli tasarımına göre dizayn edilen Mophie Juice Pack tam 3,450mAh değerinde bataryaya sahip. Bu LG G4’ü %0’dan %100’e şarj edebileceği anlamına geliyor.

< Resime gitmek için tıklayın >

LG G4 ile uyumlu 100 gram ağırlığındaki Mophie Juice Pack 99.95 Dolar fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Şimdilik sadece siyah renk seçeneği bulunan şarjlı kılıfın teslimat tarihi olarak Haziran ayı



< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

S
9 yıl
Yüzbaşı

Dün aldığım G4üm bugün kargoya verilmiş ama yarın pazar olduğundan muhtemelen pazartesi elime geçecek.
Eşim heyecanlı mısın falan diye sordu, yook yaa telefon işte falan vs. dedim rahat bir şekilde..
Ama acayip heyecanlıyım


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Ö
9 yıl
Yarbay

Gslicocuk denilen şahıs tarafımdan şikayet edilip bölüm uzaklastirmasi aldi. Artik gorup sinirlenmemize gerek kalmadi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
10 yıl
Binbaşı

Ya kafayı mı yediniz? Cihaz çıkalı 2 ay oldu. Ne G4'ü ya. Konu açmak için yapmayın şöyle şeyler.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
V
9 yıl
Yarbay

B
9 yıl
Binbaşı

Tutturmuşlar oyun oyun,zaten telefonla oynanan oyundan ne kadar zevk alınır bilmiyorum. İlla oyun diyorsanız telefona bu parayı vereceğinize konsol alın yada pc toplayın adam akıllı oynayın



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
T
9 yıl
Yüzbaşı

Forumda ilgi alaka görüp, sorularınıza cevap almak için buradan devam ediyoruz arkadaşlar. LG G4 HAKKINDA HERŞEY





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrickyBogard -- 29 Ekim 2015; 18:37:07 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
9 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: ermirza

Isteyen istedigi konuya gidebilir

Konuyla inşallah mutlu bir ilişkiniz olur. Allah ayirmasin daim etsin beraberliğinizi.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

A
9 yıl
Yüzbaşı

BU SAVE THE DAY MI HER NEYSE M9 U OVEN SAHIS;

S6 konusunu pisletti simdi de G4 konusunu mu pisletiyor,

M9 un var madem git kendi formuna milletin forumunda dolasma...

Beyler alanlara hayırlı olsun sadece su cocuga yazmak icin yaziyorum S6 konusundada pislik yapiyor bu konudada ayni blocklayin hehe deyin gecin :)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AF CoRSe -- 6 Haziran 2015; 22:03:45 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
-
9 yıl
Yüzbaşı

Konuyu acan ermirzanin son mesaji 14 gun once acmis gitmis resmen konuyu. Ya bi xda dan bilgiler paylassan duvar kagitlari kullanicilar uzun lafin kisasi canlansin biraz ilk sayfa.aramizdan birine devretsin yoneticiler (orn.zaferaxu) veya mustafa coskun gibi



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
9 yıl
Yüzbaşı

kardeş. s6 ve edge de ve dolayısıyla sevgili 4 gb lı note5 te de aynı sorun var, (vardır heralde daha incelemeler yeni ynei düşecek) ram yönetimi. samsung lollipop bellek yönetiminin içine ediyor. belleğin %90 ı doluyor bir şekilde ve bundan kaynaklı kasılmalar oluyor. ve hatta açılan programları sürekli kapatıyor. daha 1 saat önce g4 vs note5 speed test videosu izledim. note5 daha hızlı yapmasına rağmen her açtığın programa geri dönüşte programı sıfırdan tekrar açtığından ötürü g4 4 saniye önde bitirdi yaklaşık 2 dakkalık testi. zaten bu sorun çoğu uzman tarafından bilinen bir sorun.

senin gibiler de işlemci, bellek hızı, ekran, kamera, batarya desin dursun.. biz bilmiyorduk sanki 500-1000 tl fazla vermeyi.

herşeyi geçtik sd kart koymamak bile en büyük pazarlama hatasıdır. x gb mp3 arşivimi telefonumda istiyorum. niye beni mahrum bırakıyorsun 2500 tl bayıldığım PRÖMÖYEM telefonda? hadi bunu da geçtik 2-3 saat video çekesim var. nereye depolayacak o note5? adamlar beyinsiz. sanıyorlar ki tüm dünyada herkes 3g den spotify kasıyor..

lafın özü: sen beni sınırlarsan ben de seni sınırlarım. :)



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

S
9 yıl
Yüzbaşı

Farkindaysaniz son 3 4 seneye kadar çok nadir kişilerin elinde lg marka cihaz görüyorduk samsung nokia sony htc yoğunlukta idi ama g pro vb g2 g3 be g4 ile bence lg çok iyi ilerleme kayit etti eskiden lg denilince güncelleme sıfır servis sıfır derlerdi kimse tercih etmezdi lg artik bence çağ atlayarak güncelleme olsun teknik servis olsun tasarım olsun bu konularda diğer rakiplerini neredeyse geçti veya geçmek üzere herkes g4 ten sarj sıkıntısı yaşıyor ben lg g3 kullanicisiyim suanda ilk başlarda g3 te boyledi sonra her güncelleme de biraz daha ilerledi suan çok memnun durumdayım eşim g4 kullanıyor bende g4 e geçiş yapacağım lg ürünü olarak bu 4. Cihazim lg g4 ile 5 olacak ıstanbul vintek yetkili servisten alırım cihazı sorunlarinida orada hallettiririm serviste bu zamana kadar sorun yaşamadım gayet anlayışli davranıyorlar size şimdi şunu diyeceğim lg g4 zamanla daha iyi hale gelecek buna emin olabilirsiniz ama tabiki elinizdeki 5.5 inç ekranli bir cihaz ve diğer markalara gorede üstün bir kaliteye donanima sahip bu fiyata o yuzden 3000 3200 mh bir pili olan cihazdan gidipte çok uzun süreler beklemeyin bence f/p olarak alinabilecek bir cihaz iyi bayramlar iyi forumlar



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
9 yıl
Binbaşı

Arkadaşlar oyun açınca ısınıyor diyorsunuz hayır yani benim anlamadığım şey bu aletler hiç işlemci çalıştırmasın mı hiç ısınmasın mı istiyorsunuz acaba ben anlamıyorum buraya sadece telefon ısınıyor diye mesaj atmak olmuyor arkadaşlar ısınma derecesi ne kadar nasıl ısınıyor bunları belirtelim önce size yardımcı olan kimse olmuyor yoksa. Öncelikle şunu söyleyeyim cep telefonları mobil cihazlar bilgisayar gibi soğutma sistemleri yok fanı yok işlemci gücü arttıkca ısınmaya başlayacaktır bu normal bir şey yanlışım varsa söyleyin ama yaklaşık olarak 60 dereceye kadar çıkabilir diye biliyorum yük altındayken. Sıcaklık durumuna CPU-z programından bakabilirsiniz



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

M
9 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: TrickyBogard

Forumda ilgi alaka görüp, sorularınıza cevap almak için buradan devam ediyoruz arkadaşlar. LG G4 HAKKINDA HERŞEY

LG G4 sahipleri veya almayı düşünenler; LG G4 ile ilgili Herşey ve daha fazlası LG G4 HAKKINDA HERŞEY KONUSUNDAN DEVAM EDİYOR. Linki takip edin!!!http://forum.donanimhaber.com/m_109488706/f_//tm.htm



H
9 yıl
Çavuş

A
9 yıl
Yarbay

Arka kamerasi suluboya çalışmasından hallice.
En iyi on kamera diyorsunuz g4 unki acik ara önde.
Oyun performansi en iyi diyorsunuz en stabil oyun oynatan cihaz s6.

Tamam 2700 tl verip m9 aliyorsunuz da en iyisi değil en iyisi diye idda edip kendinize güldürmeyin.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Save The Day