Evet benim abimde hollanda dan geldi ve telefonunu babama brıktı.Biz yogunluktan ilgilenemedik tabi o ara abime e devlet şifresi al yeter dedik o da aldı ve gitti.şimdi e devletten kayıt yaptırak deyince "yurda giriş çıkış başarız"hatası alıyoruz.EE şimdi ne yapıcagız.Hollanda kimliği ile kapı kuleden giriş yaptı.Bu nu nasıl çözecegiz adamlar şimdi hollanda ya gitti biz ne yapçaz.
ben de bi daha hortlatayım. . kıbrıs olayının avantajı şu mu. t.c. ile kayıt yaptırmak. . yani giriş çıkış tarihi sormuyor mu? . bu durumda, tarihi hatırlamıyorsan, istedğn bir tarihi yazsan olur mu?
Konuyu hortlatmış gibi olmayım da gün itibariyle kıbrıstan aldığım telefonu kayıt ettirdim. Aptal saptal polislerle muhattap oldum sağolsun BTK'nın bilgi bölümündeki bayan yardımcı oldu.
Burada anlatılanların hepsini yaptım maalesef çözüm olmadı. Yapmanız gerekeni anlatıyorum.
1. Öncelikle internet tarayıcıları problem çıkarıyor. Chrome kullanıyordum ödediğim vergiyi görmüyordu. Internet Explorer ile giriş yaptığımda ödediğim vergi gözüktü. 2. Hudut Geçiş Belgesini seçin. 2. olarak verilen yer olarak Türkiyeyi seçiyoruz. Belge no kısmına da tc kimlik no'yu yazıyor. Kaydımız gerçekleşiyor.
Kolay gelsin arkadaşlar.
Öncelikle çok teşekkür ederim. Saatlerdir uğraşıyorum internet explorer ile yukarıdaki adımları deneyince çok kolay bir şekilde dakikalar içinde hallettim.
Başkalarına yardımcı olması için bu mesajımı ekliyorum.
Konuyla alakalı sorun yaşayanlar için bende konuyu 2021 güncel olarak hortlatayım. Arkadaşlar öncelikle eminyet büro amirliği nüfus müdürlüğü ve e devlet , abone kayıt merkezi gibi bir çok yerle iletişime geçtim ordan oraya ordan oraya sürüklediler Kıbrıstan giriş yapan arkadaşlar için orda ki yetkililer yeni kimlik üzerinden kaydınızı kabul yaptıkları için nüfusla kayıt veya ıd kayıt seçeneğini ülkeyide türkiye olarak seçmeniz lazım il/ilçe olarakta size yakın emniyet müdürlüğüne gidip yurda giriş çıkışınızı onaylatmanız lazım size oradan bir kod veriyorlar o koduda giriş belgesi numarası bölümüne yazıyorsunuz ve kaydınız tamamlanmış oluyor sanıyorum ki ülkeye girdiğinizi görmek istedikleri için bunu yapıyolar pasaport sahibi yani telefon kimin üstüne kaydediliyorsa onun pasaport ve kimliğine bakıyolar Umarım herkes yapabilir.
Merhabalar 17.01.2022 tarihinde kıbrıstan askerden geldim elimde hudut geçiş belgem ve doğal olarak kimlik kartım da mevcut askerden geldikten sonra ıphone aldım kayıt günü doluyor ve kayıt ettirmem lazım bilen kişilerden acil yardım istiyorum her taktiği denedim fakat hep bu hatayı aldım ve son 1 gün kütfen acil olarak dönüş yaparmısınız????
hocam size taze kan olarak cevap veriyorum. yukardaki her yolu denedim yine de olmadı en son telefonu bile satmayı düşündüm. btkyı aradım o bile dedi tc kimlik kartını seç seri no yaz olması lazım dedi. olmuyor dedim. emniyet müdürlüğünden teyit ettir dedi. zaten emniyet müdürlüğünün sisteminden almıştım e devletten bilgileri. neyse. ben belge olarak hudut belgesi seçtim veren ülkeyi türkiye seçtim belge numarasına da tc kimlik numarasını yazdım hemen oldu. sabahtan beri beynim döndü ama sonunda hallettim. umarım başkasına da faydası olur
Bulgaristan çifte vatandaşım,kayıt yapmaya çalıştığımda yurda giriş kontrolü başarısız diyor,egm'de giriş çıkış kaydım gözükmüyor baktığımda anlamadım.Bulgar pasaportu ve Türk kimliğiyle kaydı denedim ama aynı sorunla karşılaştım.Çözümü olan var mı
Bu durumu yaşayanlara cevap olması açısından bilgi vereyim; BTK bilgilendirmesine göre Bulgar kimliğiyle Türk kimliğindeki isim farklılığından dolayı sistemde bilgiler gözükmüyor. Çözüm olarak dilekçe yazıp BTK ya yollayacağım gerekli evraklarla beraber.
selam arkadaşlar benim yurda girişim e devlette görünüyor ama aynı hatayı alıyorum. Düzeltme; Sorun Çözüldü! Cüzdana ait seri numarasını girerek halletim, ''site yanlış yönlendiriyor, fotografın içindeki 6 haneli kodu girin diyor.''
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskender86 -- 8 Kasım 2022; 16:57:59 >
1.Yöntem basit bunun için hudut giriş belgesini kullanmayacaksın nüfus cüzdanı yeterlidir. Eğer çift imei kullanıyorsan 1 tanesi elektronik sim diğerini fiziksel sim yapmalısın 2.yurda giriş yapılan belge türü nüfus cüzdanı veya ID kart olacak 3.belgenin ait olduğu ülke türkiye olacak 4.giriş yapılan belge no: seri numarası olacak 5.yurda giriş tarihin yani türkiyeye hangi tarihte girdiyseniz o tarihi yazacaksınız Kredi kartı veya debit kart ile ödemenizi yapıp işleminizi tamamlayacaksınız.
.
kıbrıs olayının avantajı şu mu. t.c. ile kayıt yaptırmak.
.
yani giriş çıkış tarihi sormuyor mu?
.
bu durumda, tarihi hatırlamıyorsan, istedğn bir tarihi yazsan olur mu?
Başkalarına yardımcı olması için bu mesajımı ekliyorum.
Arkadaşlar öncelikle eminyet büro amirliği nüfus müdürlüğü ve e devlet , abone kayıt merkezi gibi bir çok yerle iletişime geçtim ordan oraya ordan oraya sürüklediler
Kıbrıstan giriş yapan arkadaşlar için orda ki yetkililer yeni kimlik üzerinden kaydınızı kabul yaptıkları için nüfusla kayıt veya ıd kayıt seçeneğini ülkeyide türkiye olarak seçmeniz lazım il/ilçe olarakta size yakın emniyet müdürlüğüne gidip yurda giriş çıkışınızı onaylatmanız lazım size oradan bir kod veriyorlar o koduda giriş belgesi numarası bölümüne yazıyorsunuz ve kaydınız tamamlanmış oluyor sanıyorum ki ülkeye girdiğinizi görmek istedikleri için bunu yapıyolar pasaport sahibi yani telefon kimin üstüne kaydediliyorsa onun pasaport ve kimliğine bakıyolar
Umarım herkes yapabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @hesapmakinesi01
Bu mesaja 4 cevap geldi. Cevapları Gizle
BTK bilgilendirmesine göre Bulgar kimliğiyle Türk kimliğindeki isim farklılığından dolayı sistemde bilgiler gözükmüyor.
Çözüm olarak dilekçe yazıp BTK ya yollayacağım gerekli evraklarla beraber.
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @cengizsenn
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesajda bahsedilenler: @sticgaty
Düzeltme; Sorun Çözüldü! Cüzdana ait seri numarasını girerek halletim, ''site yanlış yönlendiriyor, fotografın içindeki 6 haneli kodu girin diyor.''
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskender86 -- 8 Kasım 2022; 16:57:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
2.yurda giriş yapılan belge türü nüfus cüzdanı veya ID kart olacak
3.belgenin ait olduğu ülke türkiye olacak
4.giriş yapılan belge no: seri numarası olacak
5.yurda giriş tarihin yani türkiyeye hangi tarihte girdiyseniz o tarihi yazacaksınız
Kredi kartı veya debit kart ile ödemenizi yapıp işleminizi tamamlayacaksınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesajda bahsedilenler: @cengizsenn
KİMLİK SECİN VE KİMLİĞİNİZİN SERİ NO SUNU YAZIN OLACAKTIR
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesajda bahsedilenler: @cengizsenn
Bu mesajda bahsedilenler: @uLtimat0m
Bu mesajda bahsedilenler: @cengizsenn
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >