Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
31
Cevap
805
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Parasının hakkını veriyor mu? 'GM 8 Go incelemesi' (2. sayfa)
S
6 yıl
Yarbay

Burak Selam, Emeğine yazık be dostum.




O
6 yıl
Yarbay

Sevgili GM8 ! Sen GO hadi naş..



H
6 yıl
Yarbay

patates :S< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyincarnege -- 22 Haziran 2018; 8:27:3 >


A
6 yıl
Yarbay

Google'ın gelir düzeyi düşük ülkeleri düşünerek başlattığı, ancak ülkemizdeki vergiler nedeniyle en ufak bir fiyat farkını bize yaşatmayan bu telefon programı, ülkemiz için doğmadan ölmeye mahkumdur.

Saygılar.




A
6 yıl
Yarbay

Spotify açılamadı...




G
6 yıl
Yarbay

Parasinin hakkini veriyor mu diye baslik acmaniz bile yanlis. Cope para atma teknikleri yazaydiniz daha iyi olurdu.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

B
6 yıl
Yüzbaşı

Elin Çinlisi, yeri geliyor barınak ve yemek için çalışıyor. daha fazlası değil. Biz halen daha asgari ücret kavgası veriyoruz. Türkiye'de üretim Çin'e göre pahalı. Çoğu Çinli şirket hükumetin sübvansiyon hamlesi ile iş yapıyor. Biz de buna gerek var mı? Hayır yok! Sadece az kazanayım ancak millet de kazansın demeye ihtiyacımız var ama derler mi? O na da hayır! Hal böyle olunca sonuç ta bu oluyor. Kızmaya devam. Çinli'ye para kazandırmaya devam.





Bu mesajda bahsedilenler: @ARTHUR.
H
6 yıl
Binbaşı

899 tl deyince bi bayıldım tekrardan kendime geldim kesinlikle paranızı ha çöpe atmıssınız ha bu telefona vermişsiniz aynı kefe kimse kusura bakmasın millet üstüne 200 300 koyar adam gibi telefon alır kullanır örnek yeni meızu m6 note cihazı aldım 1300 tl ye 4 gb ram 4000 mah pil çift kamera 5.5 inc full hd ekran snapdragon 625 işlemci flyme arayüzü hızlı şarj özelligi say say bitmiyor ve genpa garantili teknolojiden anlayan adam zaten yakınından gecmez şuana kadar gm nin en iyi yaptıgı şey discovery ve gm5 plus cihazları onun haricindeki hiç bir cihazı iyi degildi elite de fena degildi malzeme kalitesi yerlerde servis yazılım güncelleme at gönder kafasında calısıyor yaptıgı iyi şeyler olsada kötüleri daha fazla ne yazıkkı gm nin eski popularitesi eskide kaldı artık devir xiaomi ve meizu devridir ancak xiaomi acık ara öndedir...




A
6 yıl
Yarbay

Merak ediyorum GM o kadar satılmayan telefonu ne yapacak ? Eminim alanda küfür eder iade etmeye gider. Umarım GM ilk ve son kez Android GO denemiş olur.




C
6 yıl
Binbaşı

Çöp üstü çöp bu nedir arkadaş




A
6 yıl
Er

Beş para etmez valla General Mobile deki bu düşüş son hız devam etmekte bir türlü toparliyamadilar...



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

S
6 yıl
Yarbay

Evet parasının hakkını veriyor önce paranızla rezil oluyorsunuz sonra servislerde sürünüyorsunuz



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.