Merhaba arkadaşlar. İpad 8 kullanıyorum. Yanlış hatırlamıyorsam aliexpressten godojog marka kalem ve ekran koruyucusu aldım paparlike. Öncelikle kalem gerçekten güzel. Herhangi bir sıkıntı yok. Gelelim ekran koruyucusuna. Koruyucuyu takmadan boş ekranda denedim kalemi fakat çok fazla tık tık sesi geliyordu. Biraz rahatsız etti. Ekran koruyucu taktım hissiyatı çok güzel oldu. Sesi baya bir azalttı en azından sesi boğuklaştırdı. Ses açısından memnunum. Görüntü olarak şöyle diyeyim görüntüyü oldukça etkiliyor. Tam dik olarak bakınca hafif bulanık oluyor hatta baya oluyor ama o kadar rahatsız etmiyor fakat biraz yandan bakınca yani eğik açıyla bakınca görüntü oldukça bulanıklaşıyor. Yani o güzel ipad ekranına bildiğiniz poşet dosyanın arkasından bakıyor gibi oluyorsunuz. Bildiğiniz Japon pornosuna dönüyor ekran :) Benim fikrimi sorarsanız ben pek önermiyorum. Çok fazla yazı yazacaklar için belki iyi olabilir. Hafif mat olup ama bu kadar görüntüyü bozmayacak ekran koruyucusu falan varsa o da alınabilir yerine bence.
edit: paperlike'ı çıkarttım tamper ekran koruyucu cam taktım. Zaten yazı yazmayan adamım ne diye taktıysam kafaya bak..
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Bende de aynı marka paperlike var, aslında kalemin tık tık sesini azalttığı gibi, sürtünme yaratarak kaymasını engelliyor, en önemli özelliği bu. Diğer türlü harfler bende inanılmaz kayıyor durduramıyorum resmen :)
Diğer açıdan, evet görüntü baya kötü oluyor.
Parmak izi kalmaması da çok büyük avantaj ama sanırım bunu tüm mat ekran koruyucuları sağlıyor.
Aynı koruyucu ipad air 3te ben de kullanıyorum. Japon pornosu abartı olmuş ama koruyucusuz kullanınca parmak izlerinden çok rahatsız oluyordum. Birbirilerini bu şekilde nötrlüyorlar bence.
5 yıl
edit: paperlike'ı çıkarttım tamper ekran koruyucu cam taktım. Zaten yazı yazmayan adamım ne diye taktıysam kafaya bak..
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeslanınKalfası -- 24 Şubat 2021; 22:30:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >