Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
262
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Palio Hakkında !!! YARDIM EDECEK ARKADAŞLARI BEKLİYORUM !!!
R
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar. Okula gidip gelmek için 15000 tl civarında bir araba bakıyorum. Biraz modeli yüksek olsun ve az yaksın diye de Palio 1.3 Multijet almak düşünüyorum. Sorum şu ki , 1.3 Multijet in Dynamic , Dynamic Sole ve Active modelleri arasında ne fark vardır. 2006 model bir palio multijet 1.3 dynamic e ne kadar verilir? Sizin de önerileriniz tavsiyelerinizi bekliyorum. Bu ay içinde almayı düşünüyorum.

Bu arada şuanda aklımda olan modeller== Palio , Albea , C2 , C3 , 206 , Corsa , Clio ... Herhangi bir öneriniz olursa lütfen yazın.



G
10 yıl
Yüzbaşı

Skoda Fabia.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Hocam cevap için çok teşekkürler. Açıkçası arabadan çok anlamam o yüzden pazara falan gidersem beni yer bitirir kazığı patlatıp gönderirler :) Albealar dediğiniz gibi genelde taksiden. Palio da teyzem kullanıyor , arabadan çok memnun , aynı şekilde ben de seviyorum fakat benzinli ve çok yakıyor. Ama benim baktığım 1.3 multijetler dizel ve onların 18-22 arası yaktığını söylüyorlar. Ne kadar doğru bilemeyeceğim tabi. C3 ve C2 ye de gelecek olursak C3 den ziyade C2 yi tercih ederim. Tabi iç aksamı nasıldır , kalite farkı varmıdır onları bilmeden konuşuyorum. Tek kapılı olması benim için sorun değil , dediğim gibi okula gidip gelmek için kullanacağım. O yüzden C2 daha cazip ve daha hoş gözüküyor bence. Bir de o tek kapılı 206 lara baktım. Bana da söylenmişti aman ticariden uzak dur sorunu çok olur diye ama ruhsata işliyse camlar koltuklar , hususidir falan diye problem olmayacağı söylendi. Ruhsata işlenmiş aracın da her yıl muayeneye girmesi gerekir mi? Skoda Fabia ya gelince de , hocam biraz onları da inceledim fakat fiyat olarak biraz daha yüksekler. Verilmez mi verilir ama temizini yakalamak lazım tabi.




Bu mesajda bahsedilenler: @applem26
M
10 yıl
Yüzbaşı

1.3 multijet parça konusunda, yakıt tüketimi konusunda ve performans konusunda sizi mutlu edecektir.

2006 - 2007 düşük km'li olmasına dikkat edin.

Dynamic modellerinde ABS-KLİMA-YOL BİLGİSAYARI-YÜKSEKLİK AYARLI SÜRÜCÜ KOlTUĞU gibi ekstra donanımlar mevcut



B
10 yıl
Yüzbaşı

Bizim komşu 2010 hatasız paliosunu 40 binde 2 günde sattı 24.750 ye bulduğunuz aracı 3-5 bakmayın alın çünkü fiyatlar hep artıyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
10 yıl
Yüzbaşı

bulabilirsen dizel clio yakıtı iyidir..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.