arkadaşlar benim tel. rehberinde bi sorun oldu önceden gayet arayan gözüküodu daha sonra rehberdeki isimleri düzenledikten sonraki aramalarda direk numara gözüküo kimin aradığı veya resmi gözükmüo ama ben rehberden gayet güzel seçip arıyabiliyorum yani sorun gelen aramalarda oluyor bu konuda ne yapabilirim. forumu 10-15 sayfa okudum daha sonra sadece ara sayfalara göz atabildim eğer bundan bahsettiyseniz kusura bakmayın ama bu bilgi yığınında aradığımı bulmak baya zor şimdiden teşekkürler
arkadaslar 5 gun once aldigim ve sadece 2 gun kullandigim telefonumu satmak istiyorum. dusunenler olursa lutfen beni arasin. kutusu garantisi hepsi vardir... telefon sadece elden verilecektir. zaten alacak arkadas telefonu gorecektir.
satma sebebim birincisi telefonun sag elini kullananlar icin dizayn edilmis olmasidir... ayrica rehberlik yaptigimdan dolayi hep disardayim ve maalesef telefonun gunes altinda ekran gorunumu cok iyi degil.
arkadaşlar , yanılmıyorsam daha önceki sayfalarda da alarm problemiden bahsedenler olmuştu benim ayarlmadığım saatte çalan bir alarm var ve girişi kesinlikle blamıyorum işin kötüsü de sabaha karşı 04.50 gibi çalıyor bu telefonda se.tiğimiz greenwich saati ile de ilgili olabilir kanısındayım çözümünü bilen var mıdır ? ya da benzer sorunla karşılaşan Sinir bozucu bir durum
Hay ağazına sağlık Voltran tlf nu süper özetlemişsin. Bu arada su kristal kılıf denilen bişey var hiç kullanan oldumu?Şeffaf sert plastikten.Bence bu tlf nun en büyük sorunu uygun bir taşıma kılıfı bulunamaması.Piyasada denemediğim kılık kalmadı h,ç birisinden iyi performans alamadım kendi orjinal kılıfı dahil.
arkadaşım kusura bakma, mesajı yeni okudum. topic'e ne zamandır girmiyordum. şeffaf kılıf istiyorsan,www.liv3.com'da bulabilirsin. japonyadan bir siteydi galiba. ekim-2006'da 1,500ytl. peşin fiyata p990i aldıktan sonra kılıf sipariş etmiştim. 6 usd gibi bir rakam olması gerek. taşıma masrafı da fazla bir şey tutmuyor. 8 gün sonra ptt vasıtası ile kılıf adresime teslim edildi. memnun kalırsın. hoşçakal.
Yav sağolun arkadaşlar RSS konusunda bilgi rica ettim ancak kimse ilgilenmedi neyse, İlgilenenden de ,ilgilenmeyenden de Allah razı olsun, Sonunda iş başa düştü ve araştırdım buldum...! RSS besleme özelliği ile çok sayıda habere ve güncel bilgiye anında ulaşabilirsiniz ! RSS Besleme özelliği, Web özelliğini kullanmadan sitelerin direk bilgi ve haber verebilme yeteneğine sahip hizmetidir.Yani RSS kullanırken Web özelliğne gerek kalmıyor ve dolayısıyla istediğiniz sitenin RSS özelliğini anında alabiliyorsunuz ! Bu sayede daha hızlı ve daha pratik olarak her türlü bilgiye ulaşabiliyorsunuz.İstediğiniz zaman da tüm RSS sitelerini güncelleyebiliyorsunuz ! RSS sitesi eklemek için RSS özelliği bulunan siteyi eklemek gerekiyor,cihazda RSS besleme ekleme özelliğini kullanarak site ismini giriyorsunuz, RSS özelliğine sahip site ismini girerken adres sonuna ; "RSS ve XML" karakterlerini girmek gerekiyor, bu sayede site eklenebiliyor !
Site isimleri ve uzantıları değişiklik gösterebiliyor ! Genelde "google" 'dan araştırısanız bulabiliyorsunuz!
RSS sitesi eklerken İnternet bağlantısı ayarlarını yapmak gerekiyor ! Bağlanırken hata verirse büyük ihtimalle bağlantı ayarındandır ! Bağlantınızı, rss bölümünde, "ayarlar" kısmından seçebilirsiniz...
bende olmadı ya besleme eklenemiyor dedi kardeş? hatalı adres dio doğru girdiğim halde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erselyilgin -- 31 Temmuz 2007; 22:03:26 >
bana 1 -2 aydır kullanan arkadaşlar p990inin + ve - yanlarını yazarsa çok sevinirim. uzun zamandır kullanıp ne sizi deli etii yada ne çok hoşunuza gitti.?
birde P1 geliyor inceledim öyle deli gibi 1 farkı yok beklemeye deymez bence..
evet acil + ve - leri bekliyorum..
bir sitede : ergonomik olmayan, hantal, yazılımı stabil olmayan (guncelleme yapılmasına ragmen), arabirimi islevsiz, yavaş, boyutu buyuk, sıkıntılı bir telefon. gibi bir yorum vardı ne kadar doğru??? (bu yorum 01.2007 de yazılmış yani durumlar değişmiş olabilir FW ile )
karar aşamasındayım çok çabuk etkilenirim ona göre yazın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gopro_ -- 31 Temmuz 2007; 23:12:58 >
Dark Malt benim konuyu P..ç ettin sağol, önemli bir paylaşım yapayım dedim ama neyse, şaka yine de önemli değil.
En azından paylaşım yapıyosun bu çok önemli ! Uzun aradan sonra gelmen ve birşeyler paylaşman güzel sağol...!
Bilgi ve paylaşımlarını, gözlemlerini bekliyoruz, siteden uzaklaşma derim
sevgili kurnuc, konunu p.ç etmek gibi bir niyetim yoktu. uzun zamandır foruma uğramıyordum ve 20.sayfadaki arkadaşa yardımcı olmak için resimleri yüklemiştim. ancak isteğin üzerine hepsini sildim. saygılar.
Dünyanın en titiz ve teknoloji delisi adamlarından birisi olarak ben ! kullanmadığım cihaz kalmadı diyebilirim !
PDA ların çoğu çeşidini kullandım ancak saçmasapan bir şekilde, batarya problemleriyle boğuşuyorsun e hevesin kursağında kalıyor.
Aylarca araştırıp bu cihazı aldım ! Yazılımla filan da uğraştım ancak bir süredir ayrıydım.
P serisiin çok kullandım, P serisi kadar oturaklı, sağlam ve işlevsel bir cihaz görmedim !!!
Batarya ve kullanışlılık açısından kesinlikle tartışılmaz 1 Numara !!!
Son seri olan P990i'de ise artık herşey tamamen üst seviyede...UIQ3 yazılımını ve cihazı kötüleyenler var ancak avucunu yalar.
Bu cihaz yazılım ve donanım olarak kusursuz çünki o bir "SONY" unutma kardeş !
"SONY" kötü birşey yapmaz...
Hiç düşünmeden yarın git ve bir tane P990i al bana teşekkür edeceksin...! alıştıkça kopamayacaksın ve daha da seveceksin.
Çoğu siteyi inceliyorum, sitelerin çoğunda Blackberry 1. sırada ! P990i ise ilk sıralarda, yeni çıkan "iPhone" ise 5-6 . sıralarda !
Kötülemek için söylemiyorum bu gerçek...O yüzden iyi düşün.Söylentilere inanma.
kurnuc acıklamalar icin saol. Birkaç sorum daha var. e-65 de var bu telefona göre daha kçk. farkları boyut, bunda edge yok onda var,onda wireless b/g, bunda radyo var onda yok.. mesala bunada bir yorum getir?
bir de başka bir soru bu telefon blue-jean giyerken kullandın mı :) hayır ebat olarak rahatsız edici olabilir de o yüzden soruyorum.
Bu sitede benden size olsun belki biliyorsunuzdur amawww.mobilesmania.com üyelik gerektiriyor fakat bir çok program oyun melodi tema arşivi mevcut kolay gelsin.
ya birde bu made in FRANCE olayına takıldım, bilsem şeres.im almazdım. sakozy şebegine zati kıl oluyorum.
arkadaşlar, bir yerde okumuştum, ya p serisinin tümüydü, ya da sadece p990i, fransa'daki fabrikasında üretiliyormuş.ben de kılım ama, duyurulduğundan bu yana p990i'yi bekliyordum. tahmin edeceğiniz gibi, eylül ayında çıkar çıkmaz 1500ytl'ye aldım.hem de peşin. bu arada kurnuc sen mükemmel bir arkadaşımızsın. verdiğin programlar ve site adresleri çok işime yaradı. az önce yeni fw'yi yükledim. programlarım da trialdi genelde. hepsini silmiştim. tüm eksiklerimi tamamladım sayılır. tabii paylaşım yapan diğer arkadaşların da hakkını yememek lazım. teşekkürler.
denetim masası/cihaz/geçişler açık işarelersen istediğin olur
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Rapid linklerini şu şekilde verebilirsiniz.
http://rapidshare.com/files/37486779/Applications_for_UIQ3_sh.rar
Böylece direkt olarak kopyala yapıştır yaparak indirilebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simplycity -- 30 Temmuz 2007; 22:24:21 >
IZMIR
arkadaslar 5 gun once aldigim ve sadece 2 gun kullandigim telefonumu satmak istiyorum. dusunenler olursa lutfen beni arasin. kutusu garantisi hepsi vardir... telefon sadece elden verilecektir. zaten alacak arkadas telefonu gorecektir.
satma sebebim birincisi telefonun sag elini kullananlar icin dizayn edilmis olmasidir... ayrica rehberlik yaptigimdan dolayi hep disardayim ve maalesef telefonun gunes altinda ekran gorunumu cok iyi degil.
ilgilenen arkadaslar beni arasin...
fiyat... 650 tl
tesekkurler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afsindalgic -- 3 Şubat 2009; 19:04:14 >
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Aslında çok basit. Yukarıda yazdığım rapid linki olan mesajı alıntı yapın, anlayacaksınız.
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
yanılmıyorsam daha önceki sayfalarda da alarm problemiden bahsedenler olmuştu
benim ayarlmadığım saatte çalan bir alarm var ve girişi kesinlikle blamıyorum işin kötüsü de sabaha karşı 04.50 gibi çalıyor
bu telefonda se.tiğimiz greenwich saati ile de ilgili olabilir kanısındayım
çözümünü bilen var mıdır ? ya da benzer sorunla karşılaşan
Sinir bozucu bir durum
evet ilanladim cok tesekkur ederim.
arkadaşım kusura bakma, mesajı yeni okudum. topic'e ne zamandır girmiyordum.
şeffaf kılıf istiyorsan,www.liv3.com'da bulabilirsin. japonyadan bir siteydi galiba. ekim-2006'da 1,500ytl. peşin fiyata p990i aldıktan sonra kılıf sipariş etmiştim. 6 usd gibi bir rakam olması gerek. taşıma masrafı da fazla bir şey tutmuyor. 8 gün sonra ptt vasıtası ile kılıf adresime teslim edildi. memnun kalırsın. hoşçakal.
bende olmadı ya besleme eklenemiyor dedi kardeş? hatalı adres dio doğru girdiğim halde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erselyilgin -- 31 Temmuz 2007; 22:03:26 >
bana 1 -2 aydır kullanan arkadaşlar p990inin + ve - yanlarını yazarsa çok sevinirim. uzun zamandır kullanıp ne sizi deli etii yada ne çok hoşunuza gitti.?
birde P1 geliyor inceledim öyle deli gibi 1 farkı yok beklemeye deymez bence..
evet acil + ve - leri bekliyorum..
bir sitede : ergonomik olmayan, hantal, yazılımı stabil olmayan (guncelleme yapılmasına ragmen), arabirimi islevsiz, yavaş, boyutu buyuk, sıkıntılı bir telefon.
gibi bir yorum vardı ne kadar doğru??? (bu yorum 01.2007 de yazılmış yani durumlar değişmiş olabilir FW ile )
karar aşamasındayım çok çabuk etkilenirim ona göre yazın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gopro_ -- 31 Temmuz 2007; 23:12:58 >
sevgili kurnuc, konunu p.ç etmek gibi bir niyetim yoktu. uzun zamandır foruma uğramıyordum ve 20.sayfadaki arkadaşa yardımcı olmak için resimleri yüklemiştim. ancak isteğin üzerine hepsini sildim. saygılar.
kurnuc acıklamalar icin saol. Birkaç sorum daha var. e-65 de var bu telefona göre daha kçk. farkları boyut, bunda edge yok onda var,onda wireless b/g, bunda radyo var onda yok.. mesala bunada bir yorum getir?
bir de başka bir soru bu telefon blue-jean giyerken kullandın mı :) hayır ebat olarak rahatsız edici olabilir de o yüzden soruyorum.
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
ama tuş takımını söküp kullnırsan daha iyi olur.en güzeli kılıfla kullanmak
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
anladım.
senin varmı? sırf şu sebebten diğer modelleri unutup bu p990i alman lazım diye?
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
PDA software version:
CXC 162036 R6E28
Phone software version:
CXC 162037 R9GA001
Bluetooth software version:
CXC 162058 R5A01
CDA version:
CDA 162007/1 R6E28
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
usta çok sağol ya ben senin bana bunu yazdığını görmemiştim cihazı o kadar karıştırıyorum onu görememişim. sağolasın
arkadaşlar,
bir yerde okumuştum, ya p serisinin tümüydü, ya da sadece p990i, fransa'daki fabrikasında üretiliyormuş.ben de kılım ama, duyurulduğundan bu yana p990i'yi bekliyordum. tahmin edeceğiniz gibi, eylül ayında çıkar çıkmaz 1500ytl'ye aldım.hem de peşin.
bu arada kurnuc sen mükemmel bir arkadaşımızsın. verdiğin programlar ve site adresleri çok işime yaradı. az önce yeni fw'yi yükledim. programlarım da trialdi genelde. hepsini silmiştim. tüm eksiklerimi tamamladım sayılır. tabii paylaşım yapan diğer arkadaşların da hakkını yememek lazım. teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmalt1 -- 2 Ağustos 2007; 1:13:34 >
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Hepinizde öyledir sanırım.
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle