Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
457
Tıklama
5
Öne Çıkarma
Özgür Özel'den hadsiz sözler
B
geçen ay
Binbaşı
Konu Sahibi

Vah vah. Sonra niye AKP kazanıyor. Oof. Of adam olmaz bu muhalefet 😒
Yoruma Git
AhmetYOL - geçen ay +4
B
geçen ay
Binbaşı
Konu Sahibi

A
geçen ay
Yüzbaşı

Vah vah. Sonra niye AKP kazanıyor. Oof. Of adam olmaz bu muhalefet 😒



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
4 hafta
Yarbay

Ben öyle bir şey dediklerini asla sanmıyorum, zaten bilerek bunu yapıp oy kaybediyorlar amaç akp güzellemesi, asıl chp kenan evren darbesiyle dağıtıldı bu yerine geçen kripto chp amerikanın yönettiği partidir, amerika da akp'yi istiyor haliyle bunlarda amerikaya göre davranıyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @AhmetYOL
D
4 hafta
Yüzbaşı

15 Temmuz'da kefenle sokağa çıkan birinin fotoğrafını veya videosunu atın hadi. CHP Genel başkanının kastettiği görüntünün bu olduğunu meczup olmayan herkes anlamıştır. Tanıdığım 3-5 sarhoş (her gün içen adamlar) Ramazan ayında içkiyi ağızlarına sürmüyor. Bunlar iftiraya Ramazan'da bile ara vermiyor.

< Resime gitmek için tıklayın >
Ha diğer taraftan (emin değilim tabi ki) ben hiç duymadım AKP'nin gençlik kollarından A isimli biri 15 Temmuz'da darbeye direnirken şehit oldu veya B isimli biri mesela bacağından vuruldu gazi oldu diye bir şey.

Bu arada trollerden 15 Temmuz'da, darbe ilk duyulduğunda mesela saat 21'de darbe karşıtı mesaj atmış AKP teşkilatı üyesinin fotoğrafını atabilecek olan var mı? Ben gece 24 ve sonrası, yani darbenin başarısız olduğu anlaşılınca mesaj atan AKP teşkilatı mensubu istemediğiniz kadar profil paylaşabilirim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denn.zent -- 30 Mart 2024; 1:32:30 >

D
4 hafta
Binbaşı

RTE, wikipedia'da kendi kendine darbe yapanlar listesindedir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
4 hafta
Yüzbaşı

Bilerek yapıyorlar. O belli zaten strateji geliştirmiş. Kazanmak istiyorum ama AKP işine yarayacak işler yapıyorum. İşte bu da muhalefetin adam olamayacağını da gösteren bir sebep. Oof of



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @MonacoDoom
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.