Arkadaşlar ben 10. sınıf öğrencisiyim, sınavı yapan bir kurumu aradık ama ara sınıfları almıyoruz dediler. Nasıl girebilirim bu sınavlara? Alan kurumlar var mı sizin bildiğiniz? (Konum : Ankara)
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Tabi ki yaşına gönderme yapacagim cunku ben bu sınava girdim sen girmedin ve benden daha bilgili edalarla konusuyorsun. Devrimsel format değişikliği mi olmuyor
Tabi ki yaşına gönderme yapacagim cunku ben bu sınava girdim sen girmedin ve benden daha bilgili edalarla konusuyorsun. Devrimsel format değişikliği mi olmuyor ekimde bambaska bir sistem getirdiler, hatta bu sirada liseye geçişe gelirsek kasimda sinav varken yaptılar bunu. Konulara bak diyorsun adamlar kocaman 2 ders kaldirdi, geri gelmesinin tek sebebi sozel agirlikli yayınevleri batmasin diye. Yasadigin ulkenin adi Türkiye Cumhuriyeti hatirlatayim, sabah sağlık bakani diyor sokağa cikma yasagi olmayacak,aksam soylu diyor yasak var. Tyt kasmak ve 9 10 kasmak arasinda daglar gibi fark var. 9 10 kasarken konu öğrenirsin adam gibi, klasik sınav cozebilmek için calisirsin, ogrenirsin; tyt icin 5ten 1 sec, suremi nereye vermeliyim, daha hızlı nasıl yaparim bakarsın.
Gelmis 10.sinif cocuk konulara bak diyor saka gibi Yarin ziyanin veya saraydakinin tepesi atti, dedi ki sistemi degistirdim, 1.basamagi alesle ayni format yapiyorum, 2. basamak da tum siniflardan sorumlusun diyor. Tyt fen/sosyal calisman, tyt zaman yönetimin, yeni nesil soru calisman vs hepsi gidiyor cope. Sozel sayisal mantik geliyor bakiyorsun sadece vs. Bu ülkede ekimde sinav sistemi değişti, yetmedi revize edildi uzerine, bence yeterli bir aciklama oldu bu. 93 94 ahim sahim bir ortalama degil zaten, tyt bakmak yerine ortalama kasmaniz lazim su an.
5 yıl
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >