Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
594
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Oyunlarda kasma,takılma sorunu yardım..
N
12 yıl (43 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar benim bir kaç sorum olucaktı yardımcı olursanız çok sevinirim gerçekten.

Benim bilgisayarım Xp sp 3 du ve knıght onlinede kasıyordu 2 güvenlik sistemi vardı pwp serverlerde biri soacs biride acmeydi acmede kasmıyordu soacsda takılıyordu soacs xpde destek vermediği için neyse bende windows 7 yapayım dedim. windows 7 ultimateye çevirdim. takılma sorunu soacs ta halen devam ediyordu bende home basic daha az kasma yapar diye dün servise verdim. formatladılar ve bilgisayar gerçekten rahatlamış biraz internette takılırken filan hızlanmış bayağı ama knıght pwp serverlerde halen kasma devam ediyor sistemimden dolayı olabilir diye düşündüm sistemimi vereyim size.

2 gb ddr2 ram

512 mb ddr 2 64 bit ndvidia geforce 8400 gs ekran kartı

intel pentium 4 3.00 ghz işlemci

150 gb hdd

ve şuanki sistemim halen home basic 32 bit herşey güncell arkadaşlar ekran kartı flash player v.s v.s herşey güncel sıkıntı neden olabilirsizce ? Ve bu aynı şekil Metin 2 oyununda bilene kasıyor sistemim neden olabilir yardımcı olursanız çok sevirim Hayırlı bayramlar

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



B
12 yıl (7275 mesaj)
Yarbay

Knıght pvp lerin alayı virüslü pc nin içine ediyorsun virüs olduğudan dolayı kasıyor o makine sistemin zaten kötü win 7 ultimate kurulurmu ona ? starler kur anca.



D
12 yıl (11433 mesaj)
Yarbay

Anakartin modeli nedir? p4 3.0 islemci win7 ye gore cok yavas bir islemci.. birde diskin ne durumda?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
12 yıl (43 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: exeter

Anakartin modeli nedir? p4 3.0 islemci win7 ye gore cok yavas bir islemci.. birde diskin ne durumda?

Anakartım gıgabyte GA-945GCM-S2L ve diskim dediğim gibi 150 gb bi harddiskim var fakat harddiskimde sorun olmadıgını düşünüyorum kardeşim. p4 3.0 dediğin gibi windows 7 ye gore yavaş bi işlemci fakat bi arkadaşımınki sistemimin aynısı tek farkı ekran kartı 1 gb dota lol vs vs oyunları rahatça oynıyabiliyor fakat birde benim oynayıamadıgım oyunlara bak ekran kartımı değiştirirsem bi faydası olurmu dostum ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
12 yıl (11433 mesaj)
Yarbay

kartin gb i onemli degildir. Bendeki 8800gt 512mb olmasina ragmen 2gb lik bi cok karti zorlar... 256bit olmasi karta +1 kazandiriyor.
p4 3.0 az. E7200 ler falan destekli imis. Degismesi size performans olarak geri donecektir. ekran karti oyun oynatan parca oldugundan dolayi oda degisse iyi olacaktr. Birde diske ben bozuk demedim ama eski ve yavassa sistemi kastiracak baska bir parcadir.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.