Selamlar, Asus Rog Strix RX 580 ekran kartı kullanıyorum PC'de ve sadece oyun oynarken (Battlefield - Witcher 3) görüntü aniden gidiyor ekranda no signal hatası alıyorum ayrıca ekran kartının fanları bu görüntü gitmesiyle birlikte aşırı hızlı dönüyor bu konuda yapabileceğim birşey var mı garantiye göndermekten başka? Bu arada kartı ilk aldığımda bu tarz bir sorun yoktu zaman içerisinde kendiliğinden artarak bu sorun oluşmaya başladı şimdilerde ise yarım saat civarı oyun açıkken bu sorun meydana geliyor.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Sendeki psu da 4 adet 6+2 pin bağlantı var, karta tek kablodan 2x6-8 pin giriyorsa, 2 ayrı kablodan girip dene, kartın tek 8 pin girişi varsa da gücü diğer kablodan girip dene.
Edit: Resimde gördüğün gibi 2 kablodan da 2 şer uç (toplamda 4) çıkıyo, eğer snn kartında tek kablodaki 2 uç kullanılmış ise 1 ini sök, resimdeki gibi ayrı gelen 2 kablodaki 1 er uçları kullan.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >