Merhabalar. 2000'lerde kalma bir oyun vardı. Sıra tabanlı RPG, kamera açıları her sahnede sabit (Resident Evil'ın ilk oyunları gibi). Odalara girince fightlar oluyordu, bazen de odalardan sandıklar çıkıyordu. Sandıkları açmak için doğru anahtarlarla doğru kombinasyonlar yapmak gerekiyordu, yoksa can kaybediyordunuz. Bir de son bölümün bitişinde ana karakter bir kadınla konuşuyordu, o sırada yıldız kayıyordu. Bu oyunun adı neydi, hatırlayabilen?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
2000'lerde kalma bir oyun vardı. Sıra tabanlı RPG, kamera açıları her sahnede sabit (Resident Evil'ın ilk oyunları gibi). Odalara girince fightlar oluyordu, bazen de odalardan sandıklar çıkıyordu. Sandıkları açmak için doğru anahtarlarla doğru kombinasyonlar yapmak gerekiyordu, yoksa can kaybediyordunuz. Bir de son bölümün bitişinde ana karakter bir kadınla konuşuyordu, o sırada yıldız kayıyordu.
Bu oyunun adı neydi, hatırlayabilen?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.