Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
634
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Oyun İçin Televizyon Önerisi
C
4 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar tam bir oyuncuyum 10 yıldır LG marka bir LCD tv kullanıyorum. Hala sapasağlam fakat seneye yeni oyun konsollarının çıkması sebebi ile değiştirme kararı aldım. 4000-5000 arasına tercihen 120ekrandan küçük olmayan bir smart tv bakıyorum. Hdr ve 4k özelliği de olması önemli tabiki. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
4 yıl
Yüzbaşı

C
4 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Soruma cevap olmadı tam olarak. Bir tane bütçe dostu tv önerilmiş ve bunlar yurtdışı piyasasına göre. Ülkemizde fiyatlar çok yüksek malumunuz.
Samsung 50RU7440 önerildi ama ne düşünülüyor biri yardımcı olabilir mi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

J
4 yıl
Yüzbaşı

Bu tv çok öneriliyor da kullanan varmı yada birebir mağaza da gören ?



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @shalashaska
N
4 yıl
Yarbay

PS5 ve XBOX yeni seri konsollar HDMI v2.1 ile çıkacak dolayısıylada alacağınız panelin HDMI v2.1 olmasına dikkat edin. Aceleniz yoksa, haziran sonunu bekleyin çünkü HDMI v2.1 tüm yeni modellerde çıkacaktır özellikle 2020 serilerinde, eğer aceleniz varsa LG veya SAMSUNG olabilir çünkü bu iki markada var şu an itibariyle HDMI v2.1, SONY de henüz yok 2020 serilerini beklemek lazım SONY için kolay gelsin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
4 yıl
Yarbay

C
4 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Açıkçası çok bilmiyorum 2.1 in farkı nedir. Bilgilendirme şansınız var mı? Attığım model çok önerildi ama 2.1 girişi yok. 2.1 girişli modeller de aşırı pahalı. Bütçem o kadar yok



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @notropil
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.