Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
955
Cevap
8212
Tıklama
3
Öne Çıkarma
Overwatch Origins Edition Battle.Net Hesap Çekilişi!
M
8 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Herkese merhaba,

Daha önce bir çekiliş yaptım, şuradan ulaşabilirsiniz;

QUANTUM BREAK PC ÇEKİLİŞİ

Şimdi ise Overwatch Origins Edition'ın olduğu battle.net hesabı vereceğim. Çekilişe katılmak için "Çekilişe katılmak istiyorum, çikilişi kitilmik istiyirim, çikilişi kitilmik istiyirim yinitici biy" yazabilirsiniz. Seçim tamamen size kalmış . Önceki çekilişte olduğu gibi çekiliş aynı şekilde cekilis.yap üzerinden, hızlı çekiliş ile yapılacaktır. Çekiliş sonucu ekran görüntüsü alınarak ilk mesajda paylaşılacak.

Çekiliş, 6 Kasım 2016 tarihinde, saat 23:59'da sonlanacaktır. Bu tarih ve saatten sonra atılan mesajlar çekilişe dahil edilmeyecektir.

ÇEKİLİŞ KURALLARI;

1- Her üyenin bir kere katılma hakkı vardır.
2- Ne sebep ile olursa olsun, forumdan banlanan üyeler çekilişe katılmamış sayılacaktır.
3- Çekilişe katılabilmek için, çekiliş günü foruma kayıt olmamış olmanız gerekmektedir. Yani aynı gün içerisinde, sadece çekilişe katılmak için kayıt olan kişiler, çekilişe katılamayacaktır.
4- Çekilişi kazanan üyeye ilk 24 saat ulaşılamazsa, hesap yedek üyeye devredilecektir. (2 üye yedek olacaktır, ilk yedek üyeye 24 saat içinde ulaşılamazsa, hesap ikinci yedek üyeye devredilecektir.)
5- "Bana çıkarsa alttakine, çekilişe katılmak istemiyorum" tarzında yorum yapan üyeler, çekilişe katılmamış sayılacaklardır.


Herkese bol şans.




ÇEKİLİŞ SONUCU;

Çekiliş sonucunun resmi aşağıdadır. Yedek üyeleri de orada görebilirsiniz. 0-1 mesajı olan, forumdan ve bölümden uzaklaştırılan üyeler çekilişe dahil edilmemiştir. (cekilisyap.com sitesi sıkıntılı olduğu için alternatif siteden çekiliş yapılmıştır.)

< Resime gitmek için tıklayın >

Katılımcı Listesi :https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Zf6WjIrpTfMfT0EBEfhS0EIKIccrqR07IUOBlRmubZ8/edit?usp=sharing





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa -- 8 Kasım 2016; 23:32:55 >

A
8 yıl
Er

Selam herkese, küçük bir girişimim var ve bir kampanya başlattım kendimce, pek talep gördüğüde söylenemez. O yüzden birde buraya yazayım dedim, belki ilgilenirsiniz. :)

Girişimimin adı istfly, istfly üzerinden ulaşabileceğiniz bu site sıradan bir uçak bileti sitesi gibi duruyor. Evet aslında tamamen sıradan bir uçak bileti sitesi :D Birkaç ay önce açtım ve pazarlama konusunda maliyetler sebebiyle sıkıntılar yaşamaktayım.

Şimdi şöyle bir kampanya başlattım! Bir blog sayfamız var ilk olarak bu blog sayfasına üye oluyorsunuz.
Daha sonra burada sunmuş olduğumuz imkanları kullanarak bonuslar topluyorsunuz. Bu bonuslar karşılığında size nakit para değilde bonusunuzun ederi kadar uçak bileti veriyoruz, iç hat dış hat hiç farketmiyor. 1 istfly bonus 1 TL'ye tekabül etmekte kafamız bu noktada katiyyen karışmasın diye böyle yaptım :D

Blog'a üye olduktan sonra 3 tane yapabileceğiniz şey var.
*Birincisi, blog sayfamızda kriterlerimize uygun minimum 250 kelimelik yazılar yazıyosunuz gittiğiniz gördüğünüz gezdiğiniz yada belki bir süre yaşadığınız hatta şuanda yaşamakta olduğunuz yerler hakkında. Bu yazılar yapılması gereken gidilmesi yenmesi yada tam tersi yapılmaması gereken gibi şeyleri barındıran maddeler halinde yazılar olmasına özen gösteriyoruz. Dümdüz sıkıcı makaleler olsun istemiyoruz kısaca. Bu her yazınız için 3 istfly bonusu veriyoruz. Her kişi her gün maksimum 2 yazı yayınlayabiliyor şuan için.
*İkincisi, sizin üyelik adınızı yada gerçek ad soyadınızı bilet alırken referans gösteren her bir yolcu için iç hat biletlerde 7 TL, dış hat biletlerde 20 TL değerinde istfly bonusu kazanacaksınız.
*Üçüncüsü, bu sefer kendiniz için uçak bileti aldığınız zamanlarda eğer bonuslarınızı kullanmadan alışveriş yaparsanız, yine iç hat için 7 TL, dış hat için 20 TL bonus kazanacaksınız.

Şirket bilgilerimiz istfly yer almaktadır. Ayrıntılı bilgi için istfly Blog adresimizi de ziyaret edebilirsiniz. Yada mesai saatleri içerisinde telefon numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz. (09:00-18:00)



S
8 yıl
Çavuş

arkadaşlar onu bunu boşverin bi tıklayın rahatlayınhttps://www.youtube.com/watch?v=2MOU9TeEZIs :D



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.