Merhaba, Maliyeti yüksek bir internet altyapımız var (Uydu üzerinden). Bu yapıda çalışan bilgisayarın hiç bir şekilde internete çıkmasını (bağlantı hızı zaten düşük), Windows güncelemesi yapmasını, adobe vb güncellemelerin kapalı olmasını istiyoruz. Sadece Microsoft Outlook kullanılabilsin ve outlook a ait port numaraları aktif olsun. (İnternetin 1 mb i 1,08$ olduğu için) Sizce nasıl bir çözüm bulabiliriz. Bilgisayar notebook, WinXP veya Win7 kurulu Bağlantı PPPOE tipinde (dial-up) bağlantı yapılıyor. Outlook tan gönder al ı tıklayında dial-up tarzında pppoe arama yapılıyor, cihaz internete çıkış alıyor, mail gönderme ve alma bitince bağlantı otomatik kesiliyor. Fakat internete bağlı olduğunu windows görünce hemen update e (update normalde kapalı) geçiyor. Cevabınız nedir?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Maliyeti yüksek bir internet altyapımız var (Uydu üzerinden).
Bu yapıda çalışan bilgisayarın hiç bir şekilde internete çıkmasını (bağlantı hızı zaten düşük), Windows güncelemesi yapmasını, adobe vb güncellemelerin kapalı olmasını istiyoruz.
Sadece Microsoft Outlook kullanılabilsin ve outlook a ait port numaraları aktif olsun.
(İnternetin 1 mb i 1,08$ olduğu için)
Sizce nasıl bir çözüm bulabiliriz.
Bilgisayar notebook,
WinXP veya Win7 kurulu
Bağlantı PPPOE tipinde (dial-up) bağlantı yapılıyor.
Outlook tan gönder al ı tıklayında dial-up tarzında pppoe arama yapılıyor, cihaz internete çıkış alıyor, mail gönderme ve alma bitince bağlantı otomatik kesiliyor. Fakat internete bağlı olduğunu windows görünce hemen update e (update normalde kapalı) geçiyor.
Cevabınız nedir?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.