Merhaba, Outlook mac 'te 2 sorum olacak 1 - Gelen mailleri excelle alıp mailing listem için kullanmak istiyorum nasıl yapabilirim. 2 - Gelen maillerde mouse ile gönderenin üzerine geldiğimde mail adresini göstermiyor görünen adını gösteriyor.
bu konularda yardımcı olursanız sevinirim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Reis mac outlook 2011'de sana mail gönderen kişinin üstünü çift tıklarsan sana hem isimi hemde mail adresini gösteriyor. excel konusu ile ilgili benimde pek fikrim yok çünkü bende maci'i dünden beri kullanıyorum :)
istiyorsan Microsoft Türkiye'yi arayarak sorabilirsin acil lazımsa cevabı.Bende bilmiyorum açıkçası ama aradığın zaman yardımcı oluyorlar bildiğim kadarıyla. Microsoft Türkiye destek hattı: 0212 336 69 99
Outlook mac 'te 2 sorum olacak
1 - Gelen mailleri excelle alıp mailing listem için kullanmak istiyorum nasıl yapabilirim.
2 - Gelen maillerde mouse ile gönderenin üzerine geldiğimde mail adresini göstermiyor görünen adını gösteriyor.
bu konularda yardımcı olursanız sevinirim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.