Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
24
Cevap
2333
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: ÖTV artışı markaları nasıl etkiledi? (2. sayfa)
L
7 yıl
Yarbay

excel'e bakıldığında her firmada satış rakamlarında ortalama %50 düşüş yaşanmış gözüküyor,

mümkün mü?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
7 yıl
Yarbay

Edindiğimiz bilgilere ve kaynaklara göre Lada Vesta Türkiye'ye 2017 yılının Haziran ayında gelecek. Fakat fiyat konusunda tam bir bilgiye ulaşamadık. Haziran ayında gelme konusu ise resmi bir açıklama olmamakla birlikte Rusya ile ticaret yapan sağlam kaynaklara dayanıyor.




< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
7 yıl
Yarbay

etkilemedi



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

M
7 yıl
Yüzbaşı

Avrupaya vergilerle gözdağı veriyoruz . İki elle bi otomobili doğrultamadık malesef . Hiç olmadı devlet desteğiyle ssangyong ( adını bile yazamadım googledan baktım ) gibi bi firmayla ortaklık kurun .Gelsin 2 fabrika kursunlar hem istihdam olsun hem ülkedeki taksiler , filolar , ambulanslar , resmi hizmet araçları bari Alman , Fransız olmasın artık . Bide altlarındaki Mersolarla Vw lerle hergün posta koymuyolar mı avrupaya ... Neyse gene yükseldim kusura bakmayın .



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

V
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Excel ilk mesaja ait. ilk 2 ayın geçen seneki ortalamasına kıyas yapıyordu. Şu an satışlar %10 küsur düşmüş durumda geçen senenin aynı durumuna göre. Ancak bazı markalar geçen seneki satışlarını korur, hatta aşarken BMW, Skoda, Audi gibi markalar ciddi kayıp yaşamış görünüyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @liebermann
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.