Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
725
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Oturumu kilitlediğim zaman ethernet kartım pasif oluor acil yardım lütfenn
D
15 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar şirkette windows 7 enterprise kullanıyorum oturumu kilitleyip eve gittiğim zaman uzaktan bilgisayara erişemiyorum sabah geldigim zaman ethernet kartının ısıkları da sonmus gozukuyor ethernet kartı bır sure sonra kendını kapatıyor bunun cozumu nedır acaba yardımcı olursanız sevınıerım tesekkurler

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



G
15 yıl
Teğmen

Device Manager > Network Adapters > Kullandığın Ethernet Kartı'na çift tıkla > Power Management > Allow the computer to turn off this device to save power seçeneği aktif durumdadır. Onu pasif et. (bilgisayarın güç kazancı için donanımı kapatmasına izin ver gibi bişey olması lazım Türkçesi). Bilgisayar bekleme konumuna geçtiği için belli bir süre sonra güç kazancı için donanımı kapatır. Bu nedenle yaşadığın sorun oluşur. Bunu yapınca düzelmesi lazım.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.