Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
307
Tıklama
0
Öne Çıkarma
OTO CD/MP3 CALAR icin tavsiye
E
18 yıl
Er
Konu Sahibi

Arkadaslar, oto cd/mp3 calar alicam. kaliteli ve 250-300 ytl arasinda birsey ariyorum. 1 ay once sony ve pioneer fiyatlari uygundu benim icin ama suanda dolarin yukselmesiyle fiyatlar uctu biraz. Aslinda marka takintim yok ama tanimadigim markalara guvenemiyorum. Benim icin ses kalitesi ve dayaniklilik onemli.Bu konuda yardimlarinizi ve onerilerinizi bekliyorum. Simdiden tesekkur ederim ;)



E
18 yıl
Yarbay

bnde pioneer 6750mp modeli var, uzaktan kumandalı,OEL ekranlı flan.. gayet memnunum, mp3,wma ve wav dosyalarını çalabiliyor.. 350ytl'ye almıştım yazıcıoğlu işhanında giriş kattaki bi dükkandan.. sana diyeceğim şu, kamasonic de kullandım dğer dandik markaları da, kesinlikle bunlara hiç yanaşma.. yağmurlu havada cd okumuyordu ya.. sony'i de pek tavsiye etmiyorum,menüleri ve ayarları flan karışık. pioneer'ın daha makul modelleri var, 250-300 ytl'ye güzel bişey alablirsin.. kafan rahat olur..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
18 yıl
Teğmen

forumda motorlu araçlar bölümünde İç Dış Tuning - Motor Modifikasyonu - Aksesuar - Ses ve Görüntü Sistemleri kısmına bir gözat.
orada bir çok teyp incelemesi var.işine yarayabilir..

kolay gelsin



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.